Halo Wars 2 - dobozos kiadást kap a PC-s verzió

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 11.
  • Hír
A Microsoft és a THQ Nordic ismét megállapodott, a Halo Wars 2 PC-s változatát már a kezdetektől fogva megvásárolhatjuk dobozos formában. A lelkesebb rajongók a gyűjtői kiadás mellett is dönthetnek.

Noha a Microsoft ma már minden játékát kiadja PC-re is, dobozos változat csak ritkán, jellemzően a steames premierrel párhuzamosan érkezik belőlük. Nem így a Halo Wars 2 esetében: a cég bejelentette, hogy a stratégiai játék számítógépes változata már a rajtra megkapja a lemezes változatot, amit a Quantum Break és az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition után ismét a THQ Nordic készít el.

A játék két különböző kiadásban lesz kapható, a 60 dolláros standard csomag mellett a 80 dolláros Ultimate Edition is megvásárolható dobozosan - utóbbi többek között négynapos korai hozzáférést és egy Halo Wars: Definitive Edition-kópiát tartalmaz. A doboz mélyén a lemezek mellett egy kódot is találunk, ezt mindenképpen aktiválnunk kell majd, ez biztosítja a hozzáférést az Xbox One-os verzióhoz is.

A Halo Wars 2 február 21-én jelenik meg.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
6.
Animejetix
#5: Nekem is Steamen futna a játék.... PC-re inkább nem költök... Fúj Windows....
5.
dcba
#4: Akkor meg is tarthatjak maguknak, inkabb kimarad barmi minthogy a storebol vegyem meg.
4.
crytek
#3: Nem fogja kihozni sajnos ,maximum ilyen senkinek nem kellő recore-t talán amikor a kutya se veszi pc-re a storebe (bár ez már szerintem a megjelenéstől igaz rá)
Gears of War meg Forza meg komolyabb Halo nem lesz steam-re az biztos
3.
almaspite
#1: Amúgy meglett mondva, hogy a microsoft kihozza a játékait steam-re. Az már sokkal kérdésesebb, hogy mikor.
2.
almaspite
Legalább nem kell ráfizetni +1-3k az xbox one exclusive logoért. :)
1.
crytek
Inkább steam-es kiadást kapjon...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...