Halo Mega Bloks - a törölt építőkockás Halo-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 11.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén váratlanul lebukott a Microsoft és az n-Space csapatának egy korábbi, végül 2013-ban törölt játéka, az építőkockás Halo Mega Bloks, amiről játékmenet-videót is tudunk mutatni.

A hétvégén derült ki, hogy a Microsoftnak egészen elképesztő tervei voltak a Halóval, így a Mega Bloksszal karöltve megbízták az n-Space csapatát, hogy hozzák tető alá a Minecraft sikerét meglovagoló, építőkockás Halo-játékot.

Ez lett volna a Halo Mega Bloks, a fejlesztést végül 10 hónapnyi munka után, 2013-ban lelőtte a kiadó, így sajnos nem valósulhatott meg az eredetileg Xbox 360-ra tervezett játék. A programot az Unreal Engine 3 hajtotta, főhőse pedig természetesen egy Megablok Spartan katona lett volna, akivel a Covenant erőivel kellett felvennünk a küzdelmet. A játékban lett volna kooperatív mód, egy hordastílusú játékmód, a Besieged, valamint testreszabható járművek, platformerrészek és a LEGO-ra jellemző humor.

Bonnie Ross, a 343 Industries elnöke szerint a cél egyébként az lett volna, hogy a fiatalabb közönséget is megszólítsák. Erről a tervéről egyébként azóta sem mondott le a Microsoft, a Mega Bloksszal közösen ugyanis még mindig dolgoznak egy Halo-projekten, csak ez most valós, megvásárolható játékokat takar.

2.
2.
Gykrizsi
#1: De a rajongók meg nyúztak volna őket:)
1.
1.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Kategórián belül, biztos egy nagyon jó játék lett volna :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...