Pergős akciót ígér a Titanfall 2 új DLC-je

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 3.
  • Videó
Link másolása
Még ebben a hónapban megérkezik a Titanfall 2 következő ingyenes frissítése, a Live Fire, ami nemcsak három új helyszínnel, de egy nagyon mozgalmas játékmóddal is bővíti majd az alapjátékot.

A múlt hónap közepén jelentette be a Respawn Entertainment, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelően, idén megkezdik a Titanfall 2 folyamatos frissítését. Az első ingyenes csomag Live Fire néven fog futni, és valamikor most februárban kapjuk meg. Tartalmát tekintve nem mutat túl a szokásos frissítéseken, vagyis három új helyszínt és egy játékmódot fog tartalmazni.

Utóbbiban hat a hat elleni küzdelmekben fogunk részt venni, méghozzá titánok nélkül. A játékmód gyors akciót ígér, ugyanis mindössze egyetlen élete lesz mindenkinek, minden kör hatvan másodpercig fog tartani, a végső győztes pedig az lesz, aki az öt körből hármat visz.

A Live Fire játékmódhoz készül két új térkép is, a Stacks és a Meadow, amelyek mérete egytől-egyig elmarad mostani felhozataltól. Nem véletlenül, hiszen intenzív összecsapások színhelyei lesznek. Emellett pedig kapunk egy harmadik pályát is, a Columnsot, amit a Coliseum játékmódban érünk majd el.

3.
3.
Csoki80
2.
2.
elgeri
#1: Ez az ami még nincs pontosabban publikálva, sajna.
Csak hogy az első adag februárban, a második pedig márciusban.
1.
1.
RoyalA
Igéretes! Mikortól tölthető?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...