FPS-mód az Ultra Street Fighter 2-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
Minden jel szerint a kizárólag Nintendo Switchre érkező Ultra Street Fighter 2: The Final Challengersben egy olyan játékmódot is találunk, melyben belső nézetből püfölhetjük a másikat, vagy dobálhatunk tűzlabdákat rá.

Valaki lencsevégre kapta az Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers japán dobozát, melynek hátoldalán az olvasható, hogy a játékot egy olyan különleges játékmóddal is felvértezik, melyben belső nézetben bunyózhatunk, és akár tűzlabdákat is dobálhatunk a Joy-Conok segítségével.

Egész pontosan Unleash! HaDOken! néven fut az FPS-mód, melyben időre menő csatákat vívhatunk a Shadaloo katonáival a minél több pont reményében.

A belső nézetes mód néhány másodpercre már feltűnt az Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers beharangozó trailerében, ahol Ryu kínálta meg tűzlabdával ellenfelét.

A játék kizárólag Nintendo Switchre jelenik meg 2017 folyamán. Választhatunk a 16-bites és a modern grafika között - utóbbit a Super Street Fighter 2 Turbo HD Remixből hozták át. A verekedős címben két új karakter, Evil Ryu és Violent Ken is tiszteletét teszi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...