Újabb Lego-játékok a Lego Star Wars készítőitől

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Traveller's Tales legújabb projektje - nevezetesen a Lego Star Wars II - még korántsem érkezett meg, ám a készítők már tervezik a következő Lego-játékokat.
A Traveller's Tales legújabb projektje - nevezetesen a Lego Star Wars II - még korántsem érkezett meg, ám a készítők már tervezik a következő Lego-játékokat.



A csapat fejlesztési rendezője, Jonathan Smith egy interjúban megemlítette, hogy terveik már vannak újabb Lego-játékokról, melyeket reményeik szerint épp akkora élvezettel készítenek majd el, mint a Star Wars-világát feldolgozó címeket. A Tisztelt Fejlesztő Úr mindössze ennyit kotyogott ki, semmi magyarázatot nem kaptunk afelől tehát, hogy milyen is lehet a következő Lego-darab. Lehet találgatni!
11.
11.
mofil
szerintem király lesz

9.
9.
fojesz
Vmi olyan cuccban kell gondolkodni, hogy milyen legók készültek: volt ugye pókemberes, meg herri potteres például. Remélem előbbit megcsinálják. :)
8.
8.
Braveheart
hy nekem nem fut a game mert nem pixel shaderses a videokártyám nem lehet vhogy megoldani ezt a gondot. azon kívűl hogy új videokártyát vegyek
7.
7.
alex512
Mindenképpen valmelyik más kasszasikerből készül majd mint pl: Mátrix, Gyűrűk ura(bár ezt kétlem) vagy egyéb film.
6.
6.
tsipa
Sid Meier's Lego Pirates!

Lego Herry Potter

World of Legocraft :D
5.
5.
Swehi
lehetne Lego Lord of the Rings :D én ezt akarom
3.
3.
pstomi
szerintem LEGO GTA lesz!

Akinek van eredeti GTA Liberty City Storiesa az láthatott rola képeket mert ott van benne 1 kis ujság szerüség és annak az utolso oldalán LEGO Gta-rol vannak képek!
3.
3.
Roly
szerintem az lenne a legjobb, ha az ősrégi legok közül válogatnának. engem nem nagyon fog meg egy lego star wars, a phantom menaceben is végigélvezhettem a sztorit. de ha látnék egy olyan játéákot, ami az 5 éves gyerekkoromat idézi, az jó lenne :)
2.
2.
majoros25
jó kis játék szórakoztaró és egyben aki még nem látta a részeit itt nem csak nézheti hanem át is élheti na jó ezt mintha meg sem említettem volna na de lehet hogy pár ember nem látta na de most ez mindegy szórakoztató hű követőlye a filmnek na és legalább nem annyira véres szerintem aki végig vitte az első részt az itt is élvezni fogja a játékélmény még ha nem is annyira izgalmas lesz szerintem :))

1.
1.
pstomi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...