A jövő héten PS4-en is ingyenes lesz a multi

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Akció
Link másolása
Az xboxosok már ezen a hétvégén kipróbálhatják a Gold-előfizetés előnyeit, míg a PS4-esek a jövő héten örülhetnek az ingyenes multinak, amit alapból PS Plus-előfizetéshez kötnek. Online háborúra fel!

A Sony hamarosan minden PS4-tulaj számára lehetővé teszi, hogy pár napig PlayStation Plus-tagság nélkül is kipróbálhassa az online multit. Európában egészen pontosan február 22-26. között élesedik a "kódolatlan hétvége".

Az öt nap során minden játék online többjátékos módja elérhetővé válik, de ellentétben a jelenleg is zajló xboxos próbahétvégével, itt nem kapunk extra játékokat.

Ha eddig pont a prémium-előfizetés miatt jegelted a multiplayert, itt a legjobb alkalom arra, hogy megmérettesd magad az online csatamezőkön!

4.
4.
mhatrix
hát nekem egyáltalán nem ingyenes...watch dogs 2 multi..írja h ehhez ps plus szükséges...most akkor mi van?
3.
3.
Norbiii
#2: Nincs meg. A Star Wars Battlefront-ot megvettem volna, de mondták, hogy csak multis, valami ilyesmi, és így nem kellett.

Leginkább fifázni szoktam online, bár a single módban már nem, túl sok idő ment rá, hamar feljutottam az első ligába, megnyertem egy egyenes kieséses kupát, és utána abba is hagytam. Csak coop-ban tolom mostanság. Bajnokságos meccset is ritkán nyomok mostanában.
2.
2.
strike19
#1: Mehetünk Battlefrontozni.
Nekem 2 hónapja járt le az egy éves fizetésem. SW BF kimaxolva ezért is mondtam le a fizetést.
1.
1.
Norbiii
28-án jár le az előfizetésem, csak pár napot tolhattak volna rajta, nincs szerencsém....:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...