Battlefield 1 - akcióban a They Shall Not Pass

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 23.
  • Videó
Link másolása
A Battlefield 1 tesztszerverén már elérhető a játék első nagyobb érdemi kiegészítése, a francia csatákat felvonultató They Shall Not Pass DLC, így végre megleshetjük, milyen az egyik új pálya, a Soissons.

A Battlefield 1 első letölthető kiegészítése, a They Shall Not Pass ezúttal a francia csatatérre kalauzol el minket, ahol a verduni összecsapások nagyobb csörtéivel ismerkedhetnek meg a rajongók. A DLC ennek megfelelően végre a francia haderőt is hozzácsapja a kínálathoz, ráadásul négy vadonatúj térképet (Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons, Rupture) is kapnak a szezonbérlet tulajdonosai.

Az új fegyverek mellett egy teljesen új, korábban egyébként már bemutatott játékmód, a Frontlines is csatlakozik az eddigi kínálathoz. Ez lényegében a Rush és a Conquest keveréke lesz, azzal a különbséggel, hogy itt mindkét fél egy időben egyetlen zászló birtoklásáért harcol. Amikor az egyik csapatnak sikerül elfoglalni, jöhet a következő kontrollpont. Ha az ellenfél fő bázisát elfoglalják, a vesztésre álló csapatnak meg kell védenie a saját távíróját.

A They Shall Not Pass a tervek szerint valamikor márciusban debütál.

13.
13.
s4jtqkac
#12: Good point is meg nem is.
12.
12.
Stranger
#10: Az lenne a jó, ha nem ismételné magát a sorozat.
#11
Juj, hát valami egy hangyafasznyit más... Miért nem adtak ki egy 20. modern háborús BF-et?!?!?!
11.
11.
shatterhand
#5: Pont ezert volt baromsag az egesz vh1 tema. De hát vht akart a nep:))
10.
10.
s4jtqkac
#6: Az lenne a jó, ha nem ismételgetnéd önmagad.
8.
8.
fearer
#5: Persze, magát a tankot se építették meg 1921-ig, tehát ilyeneken nem akadok fenn, csak megjegyeztem.
7.
7.
fearer
#4: Igen, se a hegymenet, se a sár nem kedvence a tankoknak. De legalább a legtöbb rombolható építményen átmennek.
6.
6.
Stranger
#5: Ez akkor lenne jó ha nem tennének mindent pörgőssé a mai BFekben... néha kell egy kis szükséges "rossz", amitől igazából csak jobb lesz a játék.
Egyébként nem tűnik olyan gyorsnak, inkább csak a pálya kicsi. Nem tom máshol elérhető lesz-e.
5.
5.
pjoco
Legyünk reálisak, csiga tempóban akarsz haladni vagy élvezni akarod a játékot? Semmi értelme nem lenne 15-el "száguldozni".
4.
4.
csiki_92
#3: Köszi az infót :) Azért ha nem is 15 km/h-val fog közlekedni, biztos nem lesz túl gyors se. Alapjában véve is lassabbak a tankok a BF1-ben, mint pl a BF4-ben voltak, főleg hegymenetben brutál lassúak, BF4-ben a tankoknak nem okozott gondot felmászni egy-egy magasabb helyre. Szerintem ennél több realitást nem érdemes várni egy BF játéktól.
3.
3.
fearer
#2: A BF-blogban az van, hogy "Spawn into the Char 2C tank and control an epic new behemoth.", szóval elvileg ez egy Char 2C. Bár wikipedia szerint az 15 km/h-nál többel nem nagyon tudott menni. :D
2.
2.
csiki_92
Létezett a tank, bár a nevére nem emlékszem (nem vagyok világháború perfect). Gyorsan rákeresve google-re ezt a képet találtam, szerintem ez lesz az: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/90/82/0f/90820f77a64ff54a1c39dd6b9731d383.jpg
1.
1.
Inferno
Azárt megnéztem volna egy ilyen tankot ha valóságban is létezett volna elég badss de azért ne szálljunk már el ennyire meg azért a 60-al száguldó tank is vicces :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...