Horizon: Zero Dawn - négy új videó érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 27.
  • Videó
Link másolása
Nyugi, már csak pár nap és boltokba kerül a Guerrilla Games ambiciózus posztapokaliptikus címe, így a hype-vonat is befut a végállomásra. A legújabb hármasban szó lesz a nyitott világról, a képességeinkről és a kraftolásról is.

A sajtótól már egy csomó dicséretet kapott a Horizon: Zero Dawn, március 1-jén azonban te is meggyőződhetsz a végeredményről. A Guerrilla még az utolsó napokra is tartogatott némi látnivalót. Az alábbi gameplay bemutatókban szó lesz a nyitott világ jellegzetességeiről, a kraftolásról és Aloy fejleszthető képességeiről.

Végül kaptunk némi 4K-s gameplayt PlayStation 4 Prón:

25.
25.
crashpipi
Tegnap este meló után nekiugrottam és fülig ért a szám. :) Elhangzott korábban valamelyik HZD cikk alatt, hogy milyen lesz a látvány, HDR, stb és hogy a PS4 Pro mennyire volt jó befektetés...
Hát, én akkor is leírtam, hogy aki most áll tv vásárlás előtt, nézzen utána jól, mert csodák azért nincsenek, nagyon sok az olcsó 300k alatti parasztvakítós HDR 4K tv és a tv-kre elérhető demókhoz képest az elérhető tartalom közel annyit sem tud.
Na, ez az első HDR játék, ami mutat is valamit. Sem az Uncharted 4, sem a Gears of War 4 vagy a Forza Horizon 3 nem mutat olyan jól, mint ez a KS7000-en. Brutál! Már az elején, amikor a gyerek Aloy-t viszik vadászni és a szurdokba besüt a nap... Na, az odavág, ahogy feltolja a tv a fényerőt az 1000 nit közelébe. ;)
Gyönyörűek a színek, a fények, tényleg csak a tutorial rész toltam végig, amíg el nem jut Teersa-ig a törzshöz és mindent nagyítóval néztem. Nincs az égbolton az a sávosodás, mint a Horizon 3-ban, nem olyan túlszaturáltak a színek, mint néha a GoW4-ben, szóval szuper.
Már csak ezért megéri a Pro és az új tv. :)
Jó gémelést mindenkinek!!!
20.
20.
Macifasz
#14: Semmi baj velük. Csak kicsit szánalmas, hogy folyamatosan sír a szája, hogy "bántják" az általa nagyon várt játékot, miközben ő ugyan ezt csinálja az MEA esetében, büszkén vigyorogva. :-D Majd eltelik pár hét, és letagad mindent, természetesen egy új nick névvel, mivel azt, amivel az öngólokat rugdosta, kibanolták. :-D
17.
17.
KopyAti
Ejj de messze még a délután! :)
14.
14.
exonic
#13: Nem a srácot védem, de szerény meglátásom szerint az Androméda sem különb marketing téren mint a Horizon. Aki követi a MEet facebookon annak valszeg minden nap előugrik egy új videó valami funkcióval kapcsolatban úgyhogy azt, hogy "nagyon kevés információ " van róla egy kicsit túlzásnak tartom kijelenteni, csak utánna kell nézni.
Egyebként mégis mi a gond a nagy marketingű és hypolt játékokkal? A videók nem automatikus lejátszáson vannak így nem kötelező megnézni.
Én már rég nem néztem semmit egyikről sem pedig mind a kettőt előrendeltem. Az elején láttam pár videót, tetszett, rájöttem hogy nekem ez kell, többit meg majd felfedezem magam. Az azóta kijött videók csak azoknak vannak akik még nem döntöttek. Engem nem zavarnak.
Önkontroll :D
3.
3.
mad hatter222
Atya ég,egy végigjátszást nem akarnak véletlen feltölteni a megjelenés előtt?
1.
1.
guba800
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...