Gran Turismo Sport - egy dög lesz Fittipaldi autója

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 8.
  • Videó
Link másolása
Hónapok óta semmit sem hallottunk a Gran Turismo-sorozat következő kitérőjéről, a Gran Turismo Sportról, a Polyphony Digital viszont gondoskodott róla, hogy megtörje a csendet.

A csapat ugyanis bemutatta a legendás Forma 1-es versenyző, Emerson Fittipaldi nevével fémjelzett Fittipaldi EF7 Vision Gran Turismo járgányt, amely a Pininfarina és a HWA AG együttműködéséből született meg, és majd a játékban is kipróbálható lesz. A négykerekű csoda nemcsak a játékban fog létezni, holnap ugyanis a nagyérdemű a Geneva Motor Show 2017-en teljes pompájában is megcsodálhatja majd.

A Gran Turismo Sport eredetileg tavaly novemberben jelent volna meg, de Kazunori Yamauchi jelezte, a csapattal nem tudják tartani ezt az időpontot. Azóta viszont nem is nagyon hallani a játékról, így azt sem tudjuk, mikor mutatkozik be az új Gran Turismo-játék.

6.
6.
KopyAti
A remény hal meg utoljára!
5.
5.
kergabi83
#3: Na akkor majd ezt nézd meg! :D
Nem akarok vészmadárkodni, de ez a helyzet eléggé gáz. Negyedik (!) éve van kint a generáció és amit GT sport néven eddig mutogattak, hát...
Van egy érzésem, hogy ha ez most nem jön be, lehúzhatják a rolót.
4.
4.
Őrnagy
Én még reménykedem...
3.
3.
delphijos
#1: Egyet kell értenem. A GT5 és a GT6 fércmunkák a többihez képest.
2.
2.
tsulok
#1: A GT a Sony legnagyobb címe, a GT5 volt a legjobban fogyó PS3 exkluzív. Érthető, hogy hagyják őket dolgozni. Kíváncsi vagyok, hogyan fog teljesíteni a Sport (szerintem viszonylag rosszul).

Az Evolution-ért tényleg kár. A Driveclub-ot elszúrták, de rendbe tették végül. A korábbi játékaik meg teljesen jók voltak.
1.
1.
Falcon
Tiszta szégyen a sony a driveclub fejlesztöit bezárja ezek meg 5 évente onthatják a selejtes fércmunkákat budget kategorás cuc lett a Gran Turizmobol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...