Elkészült a Bad Day L.A. - Jövő héten érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre aranylemezre került American McGee régóta várt játéka, a Bad Day L.A. Aki nem próbálta volna még ki a játékot, pótolja be lemaradását nagyon sürgősen!
Végre aranylemezre került American McGee régóta várt játéka, a Bad Day L.A. Aki nem próbálta volna még ki a játékot, pótolja be lemaradását nagyon sürgősen!



Az akció minden tizennyolc éven felüli (és persze aluli, de ezt csak csendben mondjuk) játékosnak kötelező darab, szimplán a technikai kivitelezés hiányosságain kell szemet hunynunk, hogy egy jót szórakozhassunk - márpedig a Bad Day L.A. sztorija és őrült humora mindent megtesz az egyszeri TPS-fan szórakoztatásáért. Kiadóként az Aspyr bejelentette, hogy a játék munkálatai végleg befejeződtek és jövő héten megjelenhet a várva-várt cím.

Ugrás a galériához

12.
12.
fojesz
Cactus: nálam a következő - megjegyzem kolosszális hiba volt - már az első végigjátszásnál kiszabadultam a pályáról úgy, hogy nem tudtam visszamenni. Kicsit sem ovlt idegesítő. Ezenkívül rendkívüli bugok votlak afeladatoknál és azok teljesítésénél is. :S
11.
11.
Cactus Johnny
Hmmm... Valóvan nem cell shadinges, de rajzfilmszerű grafikát mindenki leszólja. Pedig sokkal szebb, mint néhány állítólagosan rajzfilmszerű játék. Pl. a RollerCoaster Tycoon 3 grafikáját rajzfilmesnek mondják, pedig egy rajzfilm nem úgy néz ki. Persze attól mész szép. De egy XII-at már megszólna, mert elavult, mert nincs benne mondjuk szép víz.

fojesz: Értem. Tény, hogy egy kicsit félreérthető volt, nekem sikerült is félre érteni :P A demó alapján az irányítással nincs gond szerintem, hibát meg nem találtam, mert annyira nem nézegettem, mert úgy voltam vele, hogy inkább a teljes verziót nyaggatom majd. Már alig várom.
10.
10.
fojesz
Cactus: sejtettem hogy félreérthető leszek. :) Igazából én itt az irányításra és a bugokra utaltam.A grafika nekem is bejön. :)
8.
8.
Utys
Ez most vagy nekem nem tűnik Cellshadesnek, vagy tényleg nem az. Ahogy néztem mindössze rajz szerű textúrák feszülnek mindenhol.
7.
7.
Cactus Johnny
Nagyon zsír. Azt nem tudjátok, itthon is megjelenik jövő héten? Nálunk lokalizálva jön ki, csak azért kérdezem.



"...szimplán a technikai kivitelezés hiányosságain kell szemet hunynunk..."

Kérdem én. Milyennek kell lennie egy képregénynek? Megfigyeltem: az összes cell shadinges játékot fikázzák az újságírók. (Mármint a grafikáját.)
6.
6.
Utys
Én meg asszem adok még egy esélyt neki. Mert úgy néz ki egyedül vagyok azzal, hogy nem tetszik :P. Eddig egyszer találkoztam vele, haver mutatta, vagy félórát játszott vele, de nekem akkor sem jött meg a kedvem. Hátha most.
5.
5.
mandrake
Nagyon jó!Csak azt nem értem hogy a bemutatóban miért jövő év eleji megjelenés volt írva?Már alig várom.
4.
4.
Alhun
Ki is jön jövőhéten, és én meg is veszem (vagy lehúzom netről, azt még nemdöntöttem el). A demo alapján jó játék lessz XD
3.
3.
dr3l
most nem mindegy? ha kategóriába kell sorolni, akkor ez american mcgee. Ez egy külön faj. :D
2.
2.
demon68
nagyon tetszik ez a játék! bem: a tps = third person shooter, tehát elvileg az a lövöldözős game aminél kívülről látod az emberedet. de a prince of persia is az pedig az nem lövöldözős:D
1.
1.
bem
a san andreas is tps vagy az más és a hitman 4 az is tps???????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...