Diablo III - konzolokra is jönnek a szezonok

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 21.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard egy régi adósságát törleszti hamarosan: a PC-n már megszokott Seasons funkciót végre a konzolos verziókban is elérhetővé teszi. Szezonális karaktert indíthatunk, és különleges kihívásokat teljesíthetünk jutalmakért.

Még a novemberi BlizzConon jelentette be a Blizzard, hogy a konzolos Diablo III-ban is elstartolnak a szezonok. Most már konkrét dátummal szolgáltak a fejlesztők: március 31-től veszi kezdetét az első szezon - érdekesség, hogy ezen a napon már a tizedik indul PC-n.

Ha még nem ismered ezt a játékmódot, leírjuk: a Seasonsben egyetlen szezonális karakterrel nyomulunk, számos kihívást is feladatot teljesíthetünk értékes tárgyakért (például egy különleges hatrészes gearért) és egyéb jutalomért cserébe. Persze a lootért is érdemes belevágni, és idővel a meglévő karakterünket is átvihetjük a Seasonsbe. Teljesítményünk felkerül az adott szezon online ranglistájára is.

Ebben az évadban egy új funkció, a Conquest is debütál, melyben jó pár igen nehéz feladat vár a szezonális hőseinkre, de ha minél több Challenge-pontot szeretnél, érdemes durva tier birtokában belevágni.

8.
8.
jani091
#1: Mindig van valamilyen kozmetikai cucc, amit season feladatok megoldásával lehet megszerezni, úgy mint portékeretek, petek, transmog, banner, stb.
7.
7.
DollSyndrome
Tegnap este megnéztem. Mintha a drop raten is húzták volna egy kicsit. Örül az arcom.
6.
6.
NECROSMOKE
Ez mind jo es szep, de en kerem mar az uj class a Diablo III-ba. Necromancer
5.
5.
Khaszás
Azt azért tegyük hozzá hogy nincs semmi különleges abban a 6 részes cuccba :D ugyan az amit eddig is megszerezhettél settek :) csak minden seasonba változik hogy melyik kari melyik setjét kapja meg éppen :) legalább is Pc-n így van :)
4.
4.
Gykrizsi
#3: Persze, vágom, én is toltam anno, de csak ezért biztos nem játszanék vele újra. De hát ízlések és pofonok.
3.
3.
Simonus18
#1: El se hinnéd miféle gémerek léteznek. De ezzel egyébként nincs semmi gond, hisz a Diablót gégtelenségig lehet tolni rengeteg difficulty szinten. RPG gémeknél meghát mi lenne az egyik legfontosabb dolog, mint az erősebb, ritka, menő cucc.
2.
2.
Firsttime
#1: Loooooooooooot!!! Temérdek looooooooooooot!!
1.
1.
Gykrizsi
Valaki megmondaná nekem mi a jó ebben? Csak egy-két cuccért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...