Modern Warfare Remastered - itt a Variety Map Pack

Link másolása
Ahogy azt pár hete megígérték, fizetős DLC-vel bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Olyan pályákkal egészíti ki a játékot, mint a közönségkedvenc Chinatown vagy a Creek.

Pár hete derült ki, hogy az Activision teljesen új szintre emeli a remaster fogalmát. Immár nemcsak játékokat, de több éve megjelent DLC-csomagokat is újrakevernek.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered tavaly jelent meg, most pedig az eredeti játék egyetlen DLC-jét is felújították. A Variety Map Pack négy régi-új pályát tartalmaz, valamint tíz darab Rare supply dropot is kapnak a vásárlók. A csomag már elérhető PlayStation 4-re, a többi platformra pedig egy hónappal később érkezik.

20.
20.
CJgabor
Remélem bojkottálják azt a szutykot a francba.
Egy gyász a PC port, és pofátlanság az anno ingyenes DLCnek a ráncfelvarrt verziójáért pénzt kérni.
19.
19.
PGab
En megvettem.
Na nem ezt a dlc-t, ezt nem fogom, de anno a cod4 volt a legnagyobb kedvencem es ez a remaster is nagyon jol sikerult onmagaban. Jo a grafika, ugyanaz a meltan szeretett jatekmenet, tukorsima jatek.
De!
Sajnos akadnak gondok. A legfobb az, hogy nincsenek mar dedikalt szerok, p2p van. Ez azert gaz, mert magyar jatekos nagyon keves van, kb 0. Igy sajnos a legtobb modban nincs a kozelben jatekos. Szerverlista nincs, a kereses a cod mw2-ben megismert es azota alkalmazott ping-alapu kereses. Mivel nincs sok jatekos a kozelemben, ezert a legtobb jatekmodba nem tudok menni, ide ertve a kicsit tobb celt es taktikat igenylo modokat, mint hq, sabotage, stb. Ami van, az a tdm, sd, domination neha es neha hq. Illetve az en kedvencem a hardcore mode, hc hq pl. de ennek a default value az, hogy van tk es nincs killcam. En meg pont forditva szerettem es ilyeneket dedikalt szerok hianyaban nem lehet.
De arrol nem a keszitok tehetnek, h hazankban nem veszik meg annyian, ahanyan vagynanak egy normalis codra, nekem nyilvan bosszanto, mert nem azert vettem, h ennyi korlatba utkozzek...
Az meg kiadoi genyasag, hogy az IW-vel egyutt adjak csak. Kiprobaltam azt is, kemeny 1 orat birtam es ez mar singlejevel egyutt ertendo. Steril, gagyi, teljesen bena. Nem veletlenul ha kulon meg akarod venni kb kevesebb, mint fele annyi, tehat a remaster tobbet er.
18.
18.
RangerFox
17.
17.
br1Koo
#12: Az Activison gátlástalan pénzéhségét számításbavéve számolni fognak a Battlefield sikerével a következő COD tervezésénél, és kurvára meg lennék lepődve, ha nem valami borzasztó hasonló témaválasztás mellett döntenének. Kapunk mi még COD-ot, kérdés hogy ki ad neki még esélyt, ezután a sok salakanyag után.
16.
16.
Mufika
#15: Ne érts félre...én arról beszélek hogy nem kell 200+ ember az elkészitéséhez..
15.
15.
Rakottkrumpli
#11: Látszik hogy soha életedben semmi hasonlót nem csináltál....
14.
14.
Mufika
#12: Cod 2 remasteredet támogatom...de oda tényleges munkát is kell tenni.
13.
13.
Mufika
#11: Nem akarok beszólni*
12.
12.
crytek
#9: Régen megunt.... aha nyilván azért jönnek hozzá még a mai napig friss tartalmak mert nem játsszák... kb jobban megy a multija mint az IW-nek...

Egy Cod 2 hasonló szintű remastereddel nem gyengén jól járnának...és mi is :) Remélem ennek a sikerén felbuzdulva lesznek még ilyen felújítások.
11.
11.
Mufika
#8: Nem akarod beszolni, de belegondoltál abba, milyen kevés munka van egy MW1 féle "remastrr" el?Semmiféle bonyolult algoritmust nem kellett írniuk, minekután a semmi nem változott(itt pl a motor ra gondolok) csak át kell textúrázni a mappokat, illeve pár finomitást kell végezni..kurva nagy munkaerő kell hozzá mondhatom.
10.
10.
shatterhand
#9: Teged ugyse erint. Szoval nem tudom miert hergeled magad. Ha kijonne egy neked tetszo cod ugyanugy kifizetned a satant te is :))
9.
9.
Angelwing
5 forintot nem ér ez a régen megunt FOS! Végre elfogadható minőségű COD-ot csináljanak inkább, és ne rókabőrt! Meg ne vegyétek!!! Mert még a végén megkapjuk a többit is remasteredbe.
8.
8.
KODAL
#6: Belegondoltál abba, hogy milyen munka van egy "remaster"-rel? nem úgy megy az, hogy az options-be rápipálnak az ultra high grafikára. :) Bonyolult algoritmusok, meg egyéb játékfejlsztési dolgok eredménye...Az pénzbekerül (emberi munkaerő, rezsi,stb.). Elvárod, hogy ingyen nyalják fényesre a valagad? :) Ingyen senki sem dolgozik.
7.
7.
McDuff
#6: Nem fejlesztők, kiadók! Milliószor át lett ez már rágva, az hogy be van e árazva és ha be van, hogyan, ahhoz nekik semmi közük! Az Activisiont, azt szídjad!
6.
6.
Dreadlox
Aki ezt megveszi annak tényleg elmentek otthonról. Anno ez ingyen jött a játékhoz. Ez meg egy remaster de ezért már pénzt kérnek. Remélem kemóra költik a kedves fejlesztők a pénzt.
5.
5.
Beniciodeltoro
2017-ben még itt tartunk.
2 pálcás vásári lövölde.
2.
2.
shatterhand
Kurvajolnezki.
Iden mw2 remaster jon az uj melle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...