Mass Effect: Andromeda - itt az első APEX-esemény

Link másolása
Elkezdődött a Mass Effect: Andromeda első multiplayer eseménye, mely keretein belül új küldetések, karakterek és fegyverek várják a játékosokat. Az APEX-küldetések természetesen ingyenesek.

Március 27-ig érdemes belenézni a Mass Effect: Andromeda többjátékos módjába, ugyanis megérkezett az első APEX-küldetéscsomag. Az esemény keretein belül új missziók, fegyverek és karakterek várnak a játékosokra, ráadásul mindez teljesen ingyenes.

Az első APEX-küldetésben egy új pályát ismerhetünk meg, a Firebase Paradoxot, melyet a friss trailerben is megnézhettek, íme:

12.
12.
azureknight0715
#11: Hát nem tudom hogy mennyire probléma ha linkelek de itt a bug ami nálam is előjött.
https://www.youtube.com/watch?v=DzZWeqtm8UE
11.
11.
Derivel
#10: Én is most raktam fel újra, mert ünnepélyesen telepítettem lemezről, új játékot kezdtem, és nincs semmi gond, pedig ez már a 3. karakterem.
10.
10.
azureknight0715
#9: Hát nekem most jött elő egy olyan bug hogy nem lehet new gamet kezdeni :D Legalábbis betölt elindul a játék de valamiért jelen van a másik játékbeli mentés is és egyszerre létezik, magyarán jelen vannak olyan npc-k amiknek csak később kéne lenniük, a képernyős résznél meg ott ül a karakter ahol egy másik npc is így beleolvad az emberbe. Ami miatt meg nem lehet tovább haladni az az hogy az ajtó is 2X létezik az első kinyilik a másikkal viszont nem lehet mit kezdeni, elégé érdekes bug és nem tudtam megoldani csak törlésssel, legalábbis remélem ez megoldotta épp telepiti, de már kicsit elegem van belőle. Én adok neki egy esély ha már megvettem végigviszem, de eddig mint mondtam elégé negatívan jött ki nálam a játék.
9.
9.
Derivel
#5: Nem tudom, nálam a 10 órás trial alatt egyszer volt egy "beakadós" bug, amit még a megjelenés előtti patch valószínűleg ki is javított, mert semmi gond nem volt utána. A történetről persze még nem tudok mindent, viszont eddig nagyon bejövős. A hangulat pedig csillagos ötös.
8.
8.
tekka
#7: Nem minden a grafika , hangulat nélkül senki nem játszik játékkal
7.
7.
almaspite
#4: Jó tudjuk. Neked minden a grafika.
6.
6.
tekka
Emlékszem x360 még sehol sem volt, de már lehetett hallani a Bioware új játékáról a Mass Effect ről.És mikor megjelent komolyan megmutatta hogy hogy is kell kinéznie egy játéknak, hogy milyen amikor egy játéknak története van, érzed a súlyt a döntéseid miatt, az egész egységes volt.Sajnos az új résszel még nem játszottam de engem akkor is érdekel, viszont sajnálom hogy Casie Hudson nincs a fedélzeten aki a kezdetektől benne volt.
5.
5.
azureknight0715
#4: Lol erre inkább nem reagálok. Amúgy nekem a játékmenettel és az aival van a legnagyobb gondom, a párbeszédek meg korántsem olyan szerteágazó mint a régi részekben, na meg a bugok...
4.
4.
Kolompár Tarzan
#3: Játszottál vele 2 órát, megnézted a hülye videókat az arc animációkról, és "szar a játék"?
Te meg hülye vagy.

Meni vissza overaccsolni.
3.
3.
azureknight0715
Hát srácok nem is tudom mit mondjak,elkezdtem de olyan negatív véleményem van eddig a játékról hogy hát nem tudom, eddig a sorozat mélypontja szerintem és nem hiszem hogy jobb lesz.
2.
2.
gomba56
Kapcsold be az adblockot.
1.
1.
Gykrizsi
OFF: Nem akarom az oldalt bántani, mert kell a bevétel meg minden, de basszus, már komolyan az egész képen csak PS reklámokat látok. Most éppen valami netkábeles baromság megy. Miért kell azt hirdetni, hogy dugd be azt a hülye kábelt a gépbe. Vagy erre tényleg van szükség, hogy közöljék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...