Observer - horror és őrület az aluljárókban

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 27.
  • Videó
Link másolása
A Layers of Fear fejlesztői egy cyberpunk horrorjátékon dolgoznak manapság. Az Observerben egy olyan rendőrt irányítunk, aki különféle augmentációkkal beférkőzhet a nagyváros bűnözőinek elméjébe. De amit ott talál, az igen durva.

A lengyel Bloober Team pszichológiai horrorjátéka még a tavalyi E3-on mutatkozott be. A belsőnézetes cím egy sötét cyberpunk világban játszódik, és leginkább a narratívára gyúr rá - értsd: lineárisan haladunk előre.

Főhősünk Dan, aki egy különleges privát rendőri egység, az Observers tagja. Miután egy rejtélyes üzenetet kap elidegenedett fiától, Dan a város aluljáróit és sikátorait járja, ahol csak horror és őrület várja.

Az információgyűjtéshez augmentációkat használunk, melyek lehetővé teszik, hogy betekintést nyerjünk a bűnözők és áldozataik elméibe. Az Observer 2084-ben, Kelet-Európában játszódik, a városnak saját építészeti stílusa van, a régióra jellemző politikai és történelmi hivatkozással.

Megjelenési dátum még nincs, a játék egyébként PC-re készül.

5.
5.
Extol
Régebben néztem ezt a gamat sztem jó lesz!
4.
4.
Őrnagy
Elég eredeti ötlet, nem? Bár a horrorokat nem nagyon ismerem. Tetszik a dolog.
3.
3.
Matt8888
Olyan mintha pont a bug volna itt az előny :D
2.
2.
Dízel
#1: Jó hasonlat, imádtam azt a játékot. Parafaktor, hangulat, story, játékmechanika stb stb 10/10.
Ettől meg az állam leesik. A thevr jani kapott belőle próba verziót, nézzétek meg iszonyat kemény. oculustal kb felér egy lsd trippel.
1.
1.
Rabit Wars
Kicsit hasonlít nekem a Condemned Criminal Origins-re sikátoros részek , iszonyat jó game volt anno a maga idejében, azóta sem volt jó horror ami lekötött volna mint az a játék.
Ez viszont még érdekes is lehet kíváncsian várom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...