Mafia III - megismerhetjük Donovan sztoriját is

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még az alapjátékból John Donovanre? Ő volt Lincoln CIA-s társa, aki rengeteget segített hősünknek. A Mafia III új DLC-je, a Stones Unturned őrá koncentrált majd, igazi laza akciózás vár ránk vele - itt az első trailer.

Lincoln még a vietnami háborúban pacsizott össze John Donovannel, aki később a CIA-nál folytatta pályafutását. New Bordeaux-ban is együtt dolgoztak a maffia felszámolásán, ám a legújabb DLC-ben Donovan már nemcsak a háttérből segédkezik, kiveszi a részét a harcból is, főleg a múltban játszódó szegmensekben. 

A Stones Unturned DLC leginkább egy két főszereplővel operáló laza akciófilmhez hasonlít. Sajnos Donovant utoléri a múltja, ezért Lincoln segítségével felgöngyölíti a szálakat. Olyan helyzetek is elképzelhetőek, melyben a hősünk egy teherautót vezet, John pedig a platón osztja az áldást.

A kiegészítőben új helyszínek is feltűnnek: egy áruház, egy étterem, egy menedékház, valamint egy sziget is, jó messze New Bordeaux partjaitól. Ezentúl már egy mesterlövészt is hívhatunk magunk mellé a küldetések során, kapunk egy géppuskával felszerelt terepjárót is, illetve egy jó adag Bounty-missziót is.

A DLC május 30-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

8.
8.
Macifasz
Én annó a Deluxe Editiont vettem meg, ami alapból tartalmazta a Season Passt. AZ első DLC is jó volt, bár maga a sztori része elég rövid lett és inkább az apró tevékenykedések sokaságából töltötte ki az időt. Remélem itt picit változtatnak ezen, Donovan jó kis karakter volt.
7.
7.
maktub
Az előző DLC ugyan elég sovánka lett, viszont Donovan tényleg nagy figura volt az alapjátékban, így várom a megjelenést.
6.
6.
RipHunter
Szerintem nem lett rossz játék és a story nagyon jól hozza a Mafia érzést.
5.
5.
ollie92
Amúgy miért nincs még hír a FAR CRY 5-ről ?
4.
4.
ollie92
Szóval a videóban szereplő 4 köcsög tehet a MAFIA frencsájz megerőszakolásért ?
Visszavitetném őket a spanyol inkvizícióba.....
3.
3.
RipHunter
Kíváncsian várom, az első DLC is tettszett és őrűlők hogy nem hagyják magára a játékot
2.
2.
bodortamas1
Valaki játszik még ezzel a szarral?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...