E3 2017: Extinction - az óriások nem menekülnek

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Killer Instinctet is jegyző Iron Galaxy új játékban egy olyan hőst alakítunk, aki hatalmas ogrékat vág le. A filmes előzetes után végre egy hosszabb gameplay felvétellel gazdagodtunk a jövő év elején megjelenő címből.

Anvil nevű katonánk egy ősi rend utolsó tagja, és amikor hatalmas óriássereg ostromolja a városokat, elhatározza, hogy megvédi országát. A 40 méteres bestiák földön, levegőben és vízen is támadnak, ráadásul elég kiszámíthatatlan módon. Ha viszont gyorsan alkalmazkodunk a helyzetekhez, és sűrűn váltogatjuk eszközeinket, még a reménytelennek hitt harcokból is győztesen távozhatunk.

Az Extinction 2018 első negyedévében landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
Shannaro
#3: Én is úgy gondolom, hogy a stílus nem fog változni, de miért is kellene neki? A greenskines alaphoz mindig is illett az ilyen, rajzfilmes grafika.
És a játékmenet nekem is kissé "problémásnak" hat. Elvégre egyedül fogunk harcolni az ogrék ellen, pontosabban egy ellen, de mi lesz ha jönnek többen, majd szépen várják a sorukat, vagy addig rombolnak, és a minionjaik öldösik az embereket. Azért egy ogrét nem tudott valami gyorsan leteríteni. Ha egyedül kell megvédeni egy egész várost, akkor az már most halálra ítélt ötlet. De még mindig csak korai pre-alpha. Bármi lehet belőle.
3.
3.
latis666
A grafika stílusa nem fog már szerintem nagyon változni max az effektek lesznek szebbek. Ez már így fog kinézni. A játékmenet kicsit egyszerűnek tűnik de még kiderulhet hogy tartalmas lesz
2.
2.
Shannaro
#1: Még mindig jobban illik ide ez a grafika, mintha egy komorabb történetű játéknak karikatúra szerű látványvilágot adnak....

Hajlandó vagyok megkockáztatni, hogy nem ez lesz az egyetlen város. De valószínűleg igazad van, könnyebb egy ilyen várost összehozni, és egy KORAI PRE-ALPHA változatban játszhatóvá tenni, hogy mutathassanak valamit.... Bár abban is biztos vagyok, hogy ha ez tényleg csak egy nagyon korai verzió, akkor nem lesz 2018 első negyedévében kész.
1.
1.
Blueberry
Mi ez a rajzfilm grafika? Igazán nemis a grafikával van a legnagyobb baj,elhiszem én hogy egyszerűbb egy lyukba beletenni a várost mint látványos környezetet csinálni,de akkor legalább az a kevés legyen már szép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...