E3 2017: Rogue Trooper - harc a Nort-rezsim ellen

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az E3 előtt mutatkozott be a 2006-ban megjelent Rogue Trooper felújított változata, ami a Los Angeles-i expón már egy játékmenet-kedvcsinálóval is jelen volt. A hajtás után meg is leshetitek.

A brit 2000 AD képregénysorozata alapján készült el 2006-ban a TickTock Games külső nézetes akciójátéka, a Rogue Trooper, ami a Rebellion közreműködésével még idén megkapja újrázását Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A Rebellion sajtófőnöke a Switch-változat kapcsán egyébként nemrég elmondta, hogy terveik szerint pontosan ugyanazt fogja tartalmazni, mint a többi platformra készülő verzió. Elmondása szerint még csak ismerkednek a Nintendo hibridkonzoljának képességeivel, de az már biztos, hogy a multiplayer módot mind a négy platformra elérhetővé teszik, ráadásul terveik szerint mindegyikre egyszerre jelenik majd meg a játék.

A játékban egy genetikailag felturbózott katonát alakítunk, aki többek között kék bőrének köszönhetően teljesen immúnis a Nu Earth mérgező légkörére, így simán felveszi a harcot az elnyomó Nort-rezsimmel szemben.

Pontos megjelenési dátumunk sajnos még nincsen.

3.
3.
DON GONDOCS
#2: Hangulatos, szórakoztató, egyszerű, izgalmas küldetések,jól felépített pályák, ellenfelek.
2.
2.
Chrysh
#1: Egy ideje keresgélek a régebbi lövöldék között és ez a cím sokszor feltűnt, én meg teljesen elsiklottam a fura kék katona fölött. Miért ajánlanád ezt egy végigjátszásra?
1.
1.
atesz89
Én úgy emlékszem a régi Rogue Trooper-re hogy ennél nem sokkal volt rondább. Nincs akkora grafikai javulás mint a Sniper Elite 1- > Sniper Elite v2 között.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...