Battlefront II - kiosztották az alfakulcsokat

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Szép csendben elrajtol a Star Wars: Battlefront II alfatesztje - gyorsan csekkold le a postaládádat, hiszen a meghívók első hullámát már szétküldte az EA. Emellett élesben is megnézhetjük a játék lootdobozait.

Habár a novemberi premier még hátravan, több játékos arról számolt be a NeoGAF-en, hogy meghívót kapott emailben a Star Wars: Battlefront II alfatesztjére. Érdemes hát lecsekkolni a postaládádat, hátha ott lapul az örömhír! Ha játszottál a Battlefront első részével vagy a DICE más játékaival, már esélyesnek számítasz.

A készítők egy törölt fórumposztja szerint az alfateszt PC-n, Xbox One-on és PS4-en fut majd, de később helyesbítettek, miszerint a nyári próbalehetőség nem minden platformon lesz elérhető.

Ezenkívül bemutatkozott a játék lootrendszere. A meccsek után kapott kreditekért, vagy csak azért, hogy bejelentkezünk a játékba, Daily Crate-ek ütik a markunkat. A rendszer ismerős lehet az Overwatchból például.

Minden csomagban Star Cardok lapulnak, de néha több kredit és craft-alapanyag üti a markodat, amelyekből fejlesztheted a meglévő kártyáidat. Minden lapnak több szintje van a gyakorisága alapján: Common, Uncommon, Rare, Epic és Legendary.

A Star Cardok némi buffot adnak az alapképességeinknek. Az Assault Training-lap például minden ölés után ad némi HP-t, a Common Assault Training Carddal már 20 HP-t kapunk, de az Epic szintű kártya már 40-nel növeli az életerőnket. A Stealth-lapok elrejtik a jelenlétedet az ellenség radarjairól, és növelik a közelharci sebzéseidet.

Jó hír, hogy ha két ugyanolyan lapot szerzel, a második kártya automatikusan átalakul kraftolható cuccá.

6.
6.
zoe9
Hát jó bugos még szegényke. A karakterek felével alig lehet játszani, mert a starcard-ok aktiválásánál megállás nélkül elkezd pörögni körbe a kamera. 3rd person módba váltáskor is. Egy kicsit még akkor is, amikor vetődik a karakter.
5.
5.
zoe9
Aztak*rva, nekem jött egy. Köszi a hírt! Tegnap 22:37-kor jött. Azt írja "The Alpha will be available to play* starting 29th June at 8am UTC (1am PDT)...". Hát ezt is megéltem, ugyanis életem első alfa kulcsa, pedig jelentkeztem én már mindenféle alfa/béta/kutyagumira. Befejezési időt nem ír, viszont preload-olni már lehet ízibe.

Jó lesz ez, de nem élem bele túl magam. Az eddig látottak alapján szerintem nagyon sok gyermekbetegség vissza fog köszönni. Láttam egy változtatást, amitől viszont totál eufórikus állapotba kerültem: a Scatter gun eddig úgy működött, hogy ha ellőtted 2-szer durrantott és cd-re került, a live bemutatón meg már úgy működött, hogy aktiválás után rövid ideig annyiszor lőtt vele, amennyit nem szégyelt és aztán került cd-re. Hát az fincsi lesz!
3.
3.
Jó lesz ez, az idei év egyik legjobban várt címe.
2.
2.
ollie92
Ahhh...tavaly bejött a BF1 alpha, idén a BFII már nem :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...