Ryan Reynoldsé lehet a Rainbow Six-film főszerepe

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi pletykák szerint film készülhet a Rainbow Six alapján, igaz, ez esetben a Tom Clancy-regény adaptációjáról van szó. Ha minden jól megy, Ryan Reynolds lehet a mozi főszereplője.

Régóta pletykálják már, hogy film készülhet a Rainbow Six alapján, és ha minden jól megy, most tényleg megvalósulhat az adaptáció. A Deadline értesülései szerint a moziváltozat a Tom Clancy-féle regényt venné alapul (így a Ubisoftnak nem sok köze lesz hozzá valószínűleg), a produceri teendőket pedig Akiva Goldsman látja el.

A központi karakter a Tom Clancy-regények és a Rainbow Six-játékok visszatérő hőse, John Clark lesz, őt Ryan Reynolds játszhatja el. A források szerint konkrétumok még nincsenek Reynolds leigazolásáról, egyelőre csak tárgyalnak a felek a hogyantovábbról, ráadásul a film munkálatai még csak az első lépéseknél tartanak, így bármi megtörténhet a jövőben.

Tom Clancy-vonalon egyébként a Ubisoft is mozgósította a filmes csapatát, a Splinter Cell, a The Division és a Ghost Recon alapján is szeretne mozit készíteni a cég.

6.
6.
Kaslerka
Kis izelítő:
http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/o/cikk/2006-07-25+00%3A00%3A00/tom-clancy-szivarvany-kommando
5.
5.
Kaslerka
#3: Én meg remélem, hogy nem lesz benne semmi vígjáték. A könyv a polcomon figyel és nincs benne mulatságos rész...
4.
4.
A kedvenc színészem. Erre nagyon kíváncsi leszek.
3.
3.
Gykrizsi
Remélem valami tökös akció vígjáték lesz akkor már, mert az AC-t is túl komolyan vették, és semmi jó nem lett belőle. Bár elv. valami regény alapján lesz, azt nem ismerem. A színészeket egész jól összeszedik, Divisionban is Jake Gyllenhaal a főszereplő, csak nem tudnak velük mit kezdeni. Az ACban is ott volt Fassbender, de látszott rajta, nem tudja mit kéne csinálnia, mi a szerepe.
2.
2.
Matt8888
1.
1.
PaprikaJancsi
Már irány is a mozi, ha ez igaz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...