Színfalak mögött a Star Wars: The Last Jedi

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 16.
  • Cooltúra
Sajnos új előzetes helyett egy "csak" egy kulisszák mögötti videót kapott a Disney rendezvényén a Star Wars: The Last Jedi, de azért ez a három perc is bőven tartogat érdekes pillanatokat.

Idén decemberben sem maradunk Star Wars-film nélkül, hiszen érkezik Az ébredő erővel elindított új trilógia középső felvonása, a Bricket és a Loopert is jegyző Rian Johnson rendezte Star Wars: The Last Jedi.

A második részben szinte mindenki visszatér, így Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong'o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis sem marad távol. Az új tagok között pedig ott lesz majd Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran.

A filmet december 15-én mutatják be.

Köszi, ollie92!

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
10.
user101
Teljesen mindegy mire nyomják rá az sw logót, eleve sikerre van ítélve... Másfelől meg nem bírnak kimászni a gödörből... :(
9.
NemecsekErno
#4: Én is így vagyok vele. Annó régen nagyot ütött a nagy sci-fi sivárságban, de ma már csak egy CGI film a sok közül. És ráadásul vannak nála szórakoztatóbb, látványosabb filmek is.

Az Ébredő Erőt még az IMAX-ban néztem meg, mert bíztam a régi szereplőkben, de a következő rész már csak DVD-n lessz kölcsönkérve.
8.
csabuszflash
kíváncsian várom és meg akarok hökkenni valamin mint a birodalom visszavágban és nem azon h por dameron meleg vagy sem
7.
KőbányaKispest
Ebbe a semmibe. ami itt most fel van vázolva 3 részen keresztül (mer ez egy nagy semmi), egyetlen dolog érdekel, márpedig, hogy ki a fő mufti giliszta rend boss. Ez az egy.

De kinézem belőlük, hogy igazából valami utolsó kutya, csak ő lett beállitva fő gonosznak.
6.
almaspite
#1: https://goo.gl/BahY9K
5.
kopic
4.
kopic
Kozepes 7.resz utan ez mar egyaltalan nem erdekel sajnos.
2.
Machiavelli
Mindegy csak jelenjen már meg. :D
1.
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjA0NDM5MDY2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzg5OTEzMw@@._V1_UY1200_CR89,0,630,1200_AL_.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...