GC 2017: Valnir Rok - vikinges túlélő-MMORPG

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Epikus csatákkal, vérrel áztatott mezőkkel és legendás szörnyekkel kecseget a független Encurio túlélőelemekkel megspékelt online szerepjátéka. A Valnir Rok szeptemberben debütál a Steam Early Access rendszerében.

A Valnir Rok egy misztikus skandináv szigeten játszódik, ahol a környezet roppant kegyetlen. Szó szerint az életükért küzdenek a játékosok, ahol nem csupán a rivális klánokkal gyűlik meg a bajuk, hanem az olyan mítoszokból ismerős szörnyekkel is, mint a sárkányok és a trollok.

Az elfeledett istenek romjai pedig hatalmas gazdagsággal kecsegtetnek, az itt elrejtett relikviák segíthetnek utadon. A klánok gazdag falvai arra várnak, hogy meghódítsuk, de szövetségeseket is szerezhetünk. Tennivaló tehát akad bőven.

Ébredésünk után egy hatalmas bejárható szigeten találjuk magunkat, az életben maradásért bármit meg kell ragadnunk. Miután lassan edzett viking harcossá érünk, falukat építhetünk és klánokat alapíthatunk - hatalmunkat és hírnevünket növelve. A harcok mellett szent áldozatokat is bemutathatunk az isteneinknek.

A független Encurio túlélőelemekkel felvértezett MMORPG-je az idei Gamescomon debütál majd, míg a korai hozzáférésű változat szeptemberben landol a Steamen. További részletek a hivatalos weboldalon.

1.
1.
kastorhun
Ez ugye csak valami vicc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...