Több mint 80 küldetés lesz a Destiny 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Az Edge magazin legfrissebb számában egy terjedelmes előzetest olvashatunk a Destiny 2-ről. A cikkből kiderült, hogy a játékban 80 PvE-küldetés kapott helyett, így tartalmilag biztosan nem lesz gond a shooterrel.

Több mint 80 PvE-küldetést és aktivitást nyomhatunk végig a Destiny 2-ben - derült ki az Edge előzeteséből. Mindegyik sztorimisszió kellően hosszú, és persze jutalom is jár a teljesítésükért. A Bungie igyekezett minél több tartalommal megtölteni a játékot.

Erre szükség is volt, lévén az első rész esetében roppant rövid volt a kampány - szerencsére a készítők nem esnek bele újra ugyanabba a csapdába.

A fejlesztők egy ponton rájöttek arra, hogy ha a játékosok minden küldetést teljesítenek, akár túl is léphetnék a szintsapkát, de ezt később javítják a srácok. A második részben a Nightfall Strike-oknak időkorlátja lesz (13 perc), így a stratégiázásnak nagyon fontos szerepe lesz.

A Destiny 2 szeptember 6-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, míg PC-re október 24-én várható.

Mégis megjelenik az első rész PC-n?

A Steam adatbázisában feltűnt kódsorok alapján úgy tűnik, hogy a Destiny mégis megjelenik PC-re - olvasható a SteamDB-n. Elképzelhető, hogy egyfajta előrendelői bónuszként csaphatunk le a játékra, nem pedig standalone címként. Bízzunk a legjobbakban!

3.
3.
user101
Hát ha olyan lesz, mint az első akkor kenhetik a hajukra is ... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...