Gran Turismo Sport - újabb trailerek érkeztek

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
A Gran Turismo Sport mögötti marketinggépezet a várakozásoknak megfelelő intenzitással dolgozik. Most újabb három videót kaptunk, amelyek között egy PSVR-ra koncentrálót is szemügyre vehetünk.

A Sony nem fukarkodik az információkkal, ami a Gran Turismo következő részének bemutatását illeti, így már az októberi megjelenés előtt rengeteg dolgot tudunk a játékról. Most ismét három videót mutattak be a fejlesztők, amelyekben azon GT Academy bajnokok vezetnek be minket a rejtelmekbe, akikről nemrégiben külön kisfilmeket is készítettek.

A videócsokor sok dologra kitér, de a legizgalmasabb talán a VR-t bemutató epizód, amelyben arról beszélnek a pilóták, hogy mennyire nagyszerű élmény ily módon hasítani a játékban.

A második videóban azt tudhatjuk meg, hogyan róhatjuk a köröket bizonyos autómárkák, illetve a saját országunk képviseletében.

A harmadik trailer az online szegmensre koncentrál, azon belül is a matchmakingre. Ez ugyanis egy fontos változáson ment keresztül, hiszen ezúttal olyan versenyzőkkel kerülhetünk egy pályára, akik hasonló versenyzési stílussal és képességekkel rendelkeznek mint mi, így sokkal izgalmasabb ütközetek várhatók a célvonalig.

A Gran Turismo Sport október 18-án jelenik meg a Sony konzolján.

1.
1.
Falcon
bár a játékra költöttek volna annyi pénzt mint a marketingre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...