GC 2017: Destiny 2 - ismét a Föld a tét

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A Destiny 2 PC-s bétája még csak mostanában fog elrajtolni, de a konzolos rajongók már szeptember elején felkerekedhetnek, hogy társaikkal karöltve ismét megmentsék a Földet. Befutott az utolsó trailer.

A Destiny 2 PC-s bétatesztje augusztus 28-án veszi kezdetét az előrendelők számára, a többiek pedig egy nappal később, augusztus 29-én csatlakozhatnak, és egészen augusztus 31-ig játszhatnak a játékkal. A több mint 80 küldetést ígérő űrkaland viszont a konzolokon hamarosan bekopog, hiszen PlayStation 4-re és Xbox One-ra már szeptember 6-án megjelenik.

A PC-s változat kicsit később, október 24-én várható.

2.
2.
Necreon
Ilyen érzés lehet úgy Mass Effect trailert nézni hogy sose hallottál még a Mass Effect-ről. Egyébként ennek mi a... hogy is mondjam, vonzereje? Mert az első nekem kimaradt, esélyes hogy ez is ki fog, de hát dübörög a hype így annak szele hajlamos megcsapni engem is ezért érdeklődöm.

Az elsőről annyit tudok hogy úgy maradt meg a köztudatban mint egy sztori / single content terén csalódást keltő FPS MMO, ami gyakorlatilag egy Diablo grinder azzal a céllal hogy szerezz nagyobb számokat hogy még nagyobb számokat lőj vele pusztán a cél érdekében, ami az hogy még nagyobb számokat lelőve még nagyobb számokat lövő fegyvert kapj. A Diablo számomra addig volt érdekes amíg kísérletezni tudtam vele, és engem is elkapott a gépszíj, de te jó isten de bánom azokat a sok száz órákat elpazarolva a semmire. Na most erre nincs igényem újra csak FPS-be öntve, és nem igazán érzem vagy hallom hogy bármi többet ajánlana.
1.
1.
Kakaoo
Sziasztok!

Valaki nem tud egy story összefoglaló oldalt? Nekem teljesen kimaradt az 1 és szerintem kellene hogy ezt értsem.

Köszi előre is,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...