GC 2017: Hat perc gameplay a The Crew 2-vel

  • Írta: gabeee
  • 2017. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Természetesen a The Crew 2 sem hiányozhatott a kölni expóról, és ennek megfelelően nagyon sok fontos információ látott napvilágot a Ubisoft közelgő autós-repülős-hajós versenyjátékáról.

Arról tegnap már beszámoltunk, hogy pontosan mikor és milyen változatokban érkezik a The Crew 2, plusz a Gamescomra időzített előzetesről is lehullt a lepel. Viszont aki ennyi információ alapján még mindig csak hezitál a majdani vásárlást illetően, neki érdemes lehet belekukkantani az alább található hatperces gameplay videóba. A GameSpot hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött anyagban földön, vízen és levegőben is zúzzák a srácok. Láthatunk benne verseny-motorcsónakot, cross motort vagy éppen formaautót. Lessük meg!

Akinek meghozta a kedvét a fenti száguldozás, annak érdemes még egyszer megemlíteni a pontos megjelenési dátumot, amely 2018. március 16-ra esik PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. 

4.
4.
Nekem tetszik ez a sok lehetőség, a motor érdekelne leginkább.
3.
3.
Formula1fanatic
Nekem megvan az első rész, de ez a második így ebben a formában gyökérség. Persze nem lenne baj ha nem kényszerítene bele valahol a játék a sok hülye játékmódba. Bemész a lobbyba és sorsoláson dől el a játékmód, csesszék meg :D
2.
2.
GAMEROD
Szerintem jó játék volt az előző része is, mondhatom azt is hogy az NFS összes része egybe gyúrva.
1.
1.
Kalácsképű
Jonak tunik. Majd, ha teljesen megjelenik minden kieggel, jol meg is veszem.
Remeljuk nem jon addig uj Forza Horizon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...