Shadow of War - fura trailert kapott a Marauder törzs

  • Írta: Shifty
  • 2017. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Fura zenés kedvcsinálóval jelentkezett a Middle-earth: Shadow of War. A friss trailer a Marauder törzs orkjait mutatja be, meglehetősen szokatlan körítés kíséretében. A teljes változat októberben jelenik majd meg.

A Warner Bros. legújabb Middle-earth: Shadow of War-előzetese a Marauders törzs orkjait, illetve azok hip-hop tánctudását igyekszik bemutatni. 

A játékban egyébként a törzsekbe verődött orkok egyesíthetik erejüket, hogy aztán a főbb karakterek hangulata alapvetően kihatással legyen a teljes klánra. A játék Nemesis-rendszere is igazodik az új koncepcióhoz, így most már az orkok törzsekkel összahangban lévő személyisége és egyedi karakterisztikája is elérhető lesz benne.

A Middle-earth: Shadow of War október 10-én jelenik meg PS4, Xbox One és PC platformokra.

10.
10.
FrankBlack
#2 +1
Minél többet látok ebből a játékból, annál jobban megy el a kedvem tőle. Nemrég eldöntöttem, hogy premierkor teljes áron semmiképp, de most már arra gondolok, hogy ez inkább ingyen sem kell nekem.

Pedig az elsőt szerettem, sokat játszottam vele. Persze az sem tükrözte hűen a Lotr világát, és a story is gyenge volt, de én ezen hamar túltettem magam. Mert volt egy hangulata, ami tetszett, plusz a játékmenet is bejött, ezért nagyon jól szórakoztam vele. De ez az új rész…

Na mindegy. Inkább előveszem megint az előzőt, plusz van helyette sok jó más game is. Úgyis sok a pótolni való cím is a steam könyvtáramban.
4.
4.
kastorhun
#2: +1
Hát ez valami borzalmas, valószínűleg a 12 éveseket akarják az ilyenekkel bevonzani, de ettől teljesen komolytalanná válik a világa, mi lesz legközelebb?
Egy Nicki Minaj ork aki a seggét rázza?
3.
3.
princeps27
Eddigiek között is volt ami "érdekes" volt, de itt azért egy kicsit túltolták :DDD
2.
2.
adamsfamily
Engem egyre inkább kezdenek elveszíteni ezekkel az új előzetesekkel.A hip-hop orkok után nem sok kell a Barbi klánhoz.
1.
1.
Dante McFarlane
Ezeket az orkokat biztos az utca nevelte :D
Már csak egy dollárjeles arany fux meg egy YOLO feliratú baseball sapka hiányzik róluk xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...