Ghost Recon: Wildlands - Ghost War nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2017. szeptember 14.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands közelgő PvP-módját a jövő hét folyamán kipróbálhatjuk, és nem csak az alapjáték tulajdonosai. Ennek örömére egy informatív előzetes érkezett.

A Ghost Warban két négyfős csapat küzd egymás ellen nyolc térképen. Csapatunk tagjai többféle kasztba tartozhatnak. A PvP-mód még idén ősszel megérkezik egy ingyenes frissítés keretében, de előtte minden érdeklődő kipróbálhatja.

A nyílt bétateszt szeptember 21-25. között zajlik majd, de a klienst már szeptember 19-től letölthetjük. Nemcsak az alapjáték tulajdonosai vehetnek benne részt, hanem bárki, akit érdekel némi össznépi móka.

A tizenkét osztályból hatot már a bétában is kipróbálhatunk, az alábbi trailer a Sniper, a Scout és a Pointman kasztot mutatja be.

29.
29.
Dark_Temptation
Kifejteném a darabos sz@rt. Leszedtem ingyé' mert ezert tuti nem fizetnék. Ahogy a karakterek mozognak, tátognak, es az egész játékmenet ugy ahogy van, egy free to play szarnak felel meg szép tájjal (mert a táj tényleg szép). Rossz meggvalositas, Voice acting nuku.A.I. nuku. fizika nuku. nehezsegi szint hianya. abbol all hogy az ellenfel fegyoja tobbet sebez. leugratsz a crossmotorral a hegyrol es semmi nem tortenik mesz tovább. Ez egy polirozatlan szar a ubifos muhelyebol aminek koze sincs az e3an bemutatott játékhoz. Ezt kb két három ora jatekido utan mondom de tobbre amugy sem volt szukseg. Ami tényleg pozitivum: kiraly karakter kreálás, részletes fegyver alakitás, coop élmény (mert ennek hála menekult meg ez a fos). Ugyebar ketten minden jobb bármekkora szar a jatek, foleg negyen. Bazi nagy bejarhato terulet. Tobb hirtelen nm jut az eszembe...
28.
28.
Zoli0507
#27: Jaa egy tipp!!!! Ha sony fejhallgatòt hasznàlsz akkor a ps-en ezt töltsd le!!!
HEADSET COMPANION APP
itt mèg tudsz a hangzàs minősègèn emelni.
20.
20.
Zoli0507
#19: Ja igen!! Ha megvan a Platinum headset, ez tud 3D-t akkor az audio vilàga is pàratlan. Olyan hangeffektek vannak hogy beszarik az ember. Volt olyan rèsz hogy egy vadàszgèp repült el felettem..... rendesen megilyedtem XD. Pàr màsodpercel kèsőbb meg ahogy a vàrosra bombàt dobtak ès ahogy robbant szintèn beszartam XD. A HDR-ről inkàbb nem is ìrok... kàr szavakba foglalni. Ezt làtni kell.
19.
19.
Zoli0507
Oldman, ha itt vagy akkor szèp jò estèt! Nnna megvan a the lost legacy!!!!! Mèg csak kb szűk 3òràt jàtszottam vele deee màr most kilòra megvett. Kb mint mikor az UC4-el elkezdtem jàtszani most is hasonlò àmulat kerìtett hatalmàba ( bàr hozzà kell tenni, aki az UC4-et ès a Horizont is megvàsàrolta azt nagy meglepetès nem fogja èrni làtvàny terèn... szò se ròla elkèpesztően gyönyörű!! Tènyleg szebb az UC4-nèl).
Teljes kèpet nem tudok persze alkotni, majd ha vègig vittem. Deeee egyszerűen elkèpesztő a rèszletessèg, arc animàciò valami fèlelmetes. Az àtvezető videòk, kamera beàllìtàs, a voice setting...... pffffff mintha tènyleg filmet nèznèl. A jàtèkmenet ugyanùgy pazar, a törtènet azonnal magàval ragad a szereplőkkel azonnal tudsz azonosulni........ komolyan nem èrtem -persze èrtem csak kèpletesen ìrom- hogy ez mièrt èri meg a sony-nak. Amennyi pènzt ebbe beleöltek ès soha nem tèrül meg.....
Csak azt tudom ìrni hogy kötelező darab ilyen rövidke jàtèkidő alatt is.

(Amùgy megvettem mèg az F2017-et ès a Hellblade-t most szedem)
9.
9.
Kolompár Tarzan
Imádom ezt a játékot, én is tolom még, de PvP? Nem biztos, hogy ez jó ötlet. Mind1, ők tudják.
4.
4.
Dark_Temptation
kalap sz@r.... az alapjáték darabos, nem hogy ez.....
1.
1.
Blazkowicz
Grat. Csinálnak egy PVP módot egy olyan játékhoz ahol alapvető 4 coop player is alig tud összecsatlakozni. Potato server is on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...