Total War: Warhammer II - üdvözöl az Új Világ!

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Új előzetes érkezett a Total War: Warhammer II-höz, amely a folytatásnak helyszínt adó Új Világot mutatja be nekünk kicsit alaposabban. A helyszínbejárás alapján nem panaszkodhatunk a változatosságra.

A Total War: Warhammer II szeptember 28-án érkezik PC-re. Ahogy azt a gamescomos próbakörünkben is megemlítettük, a rajt után érkezik egy ingyenes frissítés, amivel egybegyúrhatjuk az első és a második rész kampányát. Ilyenkor összeolvad a két világ, mi pedig bármelyik fajjal nekiveselkedhetünk a meghódításuknak.

3.
3.
Kolompár Tarzan
Én látom a különbséget! A gelndori törpefenyők északi oldalán a moha textúrája el volt csúszva, és az óriások baltáján a fény nem megfelelő szögben tört meg, amennyiben vörös sárkány repült el felette és az óra reggel 8:00 és 8:15 között volt.

Sztem is megér 20 ezret!
(nem)
2.
2.
_NMI_
Mekkora egy undorító lehúzás ezt a játékot TW:W KETTŐ-nek nevezni, amikor a Napnál is világosabb, hogy csak egy DLC lesz, semmi más.
Még az "előző résszel" is össze lehet kötni, hogy teljes legyen a játék.

Hányok ettől az egésztől...
1.
1.
megemlítettük, a rajt után érkezik egy ingyenes frissítés, amivel egybegyúrhatjuk az első és a második rész kampányát. Ilyenkor összeolvad a két világ, mi pedig bármelyik fajjal nekiveselkedhetünk a meghódításuknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...