Elérhető a Stranger Things-szerepjáték

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 4.
  • Letöltés
Link másolása
A hónap végén érkezik a Netflixre a Stranger Things második évada, és addig remekül elüthetjük az időt a hivatalos játékadaptációval. A mobilos anyag egy vérbeli retro szerepjáték, amely ingyenesen tölthető bárki számára.

Igazi fanservice lett a Stranger Things: The Game, amely a nyolcvanas évek szellemében készült el. Egy felülnézetes RPG-vel gazdagodtunk, bejárhatjuk a sorozat ikonikus helyszíneit, Hawkins városát és környékét, de még a sötét, párhuzamos világba, a Tótágasba is ellátogatunk.

Tartalom szempontjából sincs ok panaszra, a készítők 10 órás játékidővel számolnak, hét egyedi képességekkel rendelkező karakter és harminc küldetés került bele. Természetesen kazamatákat is megtisztíthatunk, és érdemes nyitott szemmel járni, mivel ha szorgalmasan gyűjtögetjük a törpéket és az Eggókat, a második évad extra jeleneteit is megnyithatjuk.

Nem kell a pénz miatt aggódni, az anyag ingyenes és később sem kell kinyitnunk a pénztárcánkat. A Stranger Things-játék iOS-re és Androidra érhető el, a TV-sorozat új etapja pedig október 27-én élesedik a Netflixen.

3.
3.
markoci555
extra jelenetek? Ez alatt mit kell érteni? Már most csekkolhatunk dolgokat, vagy csak ilyen trailer szintű semmiségek?
2.
2.
Stack
Igen,
A Shadow of War telefonosa annyira nem jött be, reméljük ez jobban sikerült :-)
1.
1.
Obiwan HUN
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...