Horizon: Zero Dawn - a fagyos északra utazunk

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 13.
  • Videó
A jövő hónapban érkezik a Horizon: Zero Dawn DLC-je, a The Frozen Wilds, amely a fagyos vadvidékre kalauzolja el a játékosokat. Ide csak a legjobb vadászok merészkednek - az új előzeteshez meleg kabát ajánlott!

A Horizon: Zero Dawn kiegészítője, a The Frozen Wilds egy teljesen új bejárható területen játszódik. Ez a Cut, egy jégbe fagyott senkiföldje, ahová csak a legjobban felszerelt vadászok merészkedhetnek. A játékosok gyakran hóviharba kerülnek, jeges folyókat úsznak át, ráadásul olyan robotokkal találkoznak, amikkel előtte még soha. Szóval nem csak a zord időjárás lesz az ellenségünk.

A legújabb előzetes az új régió jellegzetességeit mutatja be. Szép, mi? PS4 Prón természetesen még szebb grafikának örülhetünk.

A DLC november 7-én érkezik, ára 20 dollár lesz, de az előrendelő PS Plus-tagok már 5 dollárral olcsóbban hozzájuthatnak. Ha még nincs meg a játék, de egy teljes kiadásra vágysz, december 5-én megveheted a Complete Editiont, amely már tartalmazza a DLC-t és egy sor extrát is.

8.
PGab
A video vegen 25%-ot ir psplus tagoknak...
Ps pluson meg csak 10%-ot ir...
Miert, tudja vki?
7.
kamgecam
#6: Szerintem is Horizon vagy Zelda érdemelné meg a goty-t.
3.
Duken
#1: +1 Nem vagyok oda az open world játékokért a W3 után a Horizon ami igazán beszippantott, jobban mint a Witcher 3-om, főleg a hihetetlen élvezetes harcrendszere miatt. Most vettem meg 1 hete leárazva és azt kell mondjam az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.
1.
NemecsekErno
R..djanak meg a Guerrilla Games-nél, csak nyüstölöm, nyüstölöm a Witcher 3-at, de csak visszavágyom a Horizon: Zero Dawn világába.
Azt csináltam meg először és a Witcher így már nem tud bejönni, még az új, 4K patch-el sem...teljesen elrontották az élményt...
Mindegy azért már árulom a Horizon: Zero Dawn lemezt, és majd a Complete Edition-el újra belevágok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...