Counter-Strike - Dinamikusan változó fegyverárak

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Mint arról két hete beszámoltunk, megérkeztek az első Counter-Strike: Source-frissítések, melyek az egyes körök elején fontos vásárlást piszkálják meg.
Mint arról két hete beszámoltunk , megérkeztek az első Counter-Strike: Source-frissítések, melyek az egyes körök elején fontos vásárlást piszkálják meg. Akkor maguk, a Valve fejlesztői sem tudták, hogy mi jót fognak változtatni a játékon, annyit tudtunk meg mindössze, hogy a vásárlába turkálnak majd bele.

Ugrás a galériához

Két hetes munkájuk gyümölcse az ún. "Dinamikus Felszerelési Árrendszer" - mit is takar ezen fogalom? Nos, ezentúl a fegyverek és más felszerelések árai ahhoz mérten fognak változni, hogy a játékosok milyen gyakran ruháznak be egy-egy kör elején egy bizonyos mordályba. Például egy vakítógránát olcsóbb lesz, ha az aktuális átlagosnál kevesebben vásárolnak belőle, viszont drágább, ha többet. Az október 11-étől életbe lépő frissítés érdekes, ám véleményem szerint nem feltétlenül szerencsés húzás ez a játékosok szemszögéből nézve.

A jelenlegi árlista

11.
11.
Krix13
nemigaz!!!!!!!!nmetok egy normális patchet találni a sourchoz amivel tok jáccani!!!!:(

10.
10.
Moebius
faszom hogy minden felhasználónév foglalt :

hogy neked mennyi eszed van egy szóval nem említettem a multiplayerét a cod nak
9.
9.
Moebius
na ebből a sok "élljen a cs!" hsz ből is látszik hogy mennyire igénytelen a játékos társadaolm legalább a cod valós eseményejre épül nem ez a fantáziátlan terorist meg counter terorist ez akkora sablonos szar!!!!!!!!!!!!
8.
8.
rocko
Jo ez az ujitas. Persze nem azoknak akik napi 4-5-6 orat jatszanak vele. En 2-3 naponta 1-2 orat jaccogatok, es pl csak nevetek az olyanokon, akik rendkivul pronak erzik magukat (nekik lesz rossz), es max egy tk-t kapnak tolem:D Szoval az ilyen jatekosok, akik tenyleg csak a szorakozas vegett jatszanak vele, azoknak ez jo lesz.
7.
7.
skiz0
CoD egy fos, ezt most megmondom...

CS: Source rlz. :D



de viszont ez a fegyverárazást nagyon nagy hülyeségnek tartom, mert van aki már ránéz a pénzére a kör elején, és fejből rávágja, hogy mit tud venni abból az összegből (mint pl én :))

de így kicsit nehezebb lesz azért, de nem biztos...lehet szokható lesz azért ez a dolog :)

majd meglátjuk....
6.
6.
Randelz
sztem is remek ötlet ez a patch, de sokaknak nemfog tetszeni
5.
5.
dr3l
Nekem mind2 tetszik állatira, bár én inkább a CS felé húzok, mer' az van meg ^^
4.
4.
Avium
spec nekem csak CoD2 van meg originalban a "CoDokbol" de rohattul nem jott be. a CS sokkal inkabb fekudt nekem. de persze ahogy masok is megmondtak, kinek a pap...
3.
3.
Halfer
osztom hunlord véleményét, de még annyi, hogy nem igazán tetszik ez az új frissítés, pedig így reális.
2.
2.
hunlord
De utálom az ilyen "fujjcsé éjjenacod2" beszólásokat... Én személyszerint mind2vel szeretek játszani, bárki bármit mond mind a 2 jó...
1.
1.
Moebius
a cs az egy szar ez a vélemeényem COD for ever
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...