Gran Turismo Sport - internet nélkül nem az igazi

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 18.
  • Hír
Link másolása
A Gran Turismo Sport fejlesztői elárulták, amellett, hogy új versenyszimulátoruk minden eddiginél élethűbb lesz, azonban állandó internetkapcsolat hiányában sok fontos tartalomról lecsúszhatunk.

Holnap már kezünkbe is vehetjük a Sony legújabb Gran Turismo-játékát, szóval kormányt leporolni, hamarosan felállhatunk a rajtrácsra! Van azonban egy érdekes dolog, amit jó tudni a játékkal kapcsolatban még a vásárlás előtt. 

A fejlesztők elárulták, ahhoz, hogy a maximális élményt kínálja a program, állandó internetkapcsolattal kell rendelkeznünk otthonunkban. Ennek pedig egészen egyszerű oka van: a cím kapcsolatban áll a Nemzetközi Automobil Szövetséggel, ezért legtöbb eredményünk kizárólag internet mellett lesz elérhető. De tartalmilag is karcsúbb lesz a program offline módban. Megtudtuk ugyanis, hogy ha nem rendelkezünk internetkapcsolattal, akkor a kampányban több funkció is elérhetetlen lesz számunkra, úgy mint az autósiskola, de például autókat sem fogunk tudni vásárolni. Fájdalmas lehet továbbá, hogy ilyen esetben a fotómód is használhatatlan lesz, és a Home menü is kimarad a repertoárból.

Természetesen azért lesz olyan játékmód, amelyet offline is lehet tolni. Ilyen lesz az Arcade Mode és az osztott képernyős verseny, de itt nagyjából ki is merült a lehetőségek száma.

30.
30.
PS4jacksony
#18: Pont az ilyen hozzáállás miatt csinálják mint a tiéd..Úgy is van otthon interneted....

Csak,hogy ők fizetik az internetedet havonta vagy te ? A Te FIZETŐS internetedre építik a játékukat hisz úgy is fizeted..Szerinted ez jó ?

Legalább akkor egy teljes értékű Single Player rész lenne benne akkor egy szavam sem lenne kell az online mód is de nem így.....
29.
29.
PS4jacksony
Az olyan játékoknak amiknek állandó internetkapcsolat kell ,jelentős árcsökkent áron kéne megjelennie.Hisz egy plusz fizetős dologhok kötik a használatát...

Jól néznénk ki megveszek egy Blue Ray filmet is csak akkor nézhetem meg ha az internetet is beköttetem...Nem tetszik ez a hozzáállás ezért nem kerül a polcra lesz helyette más....
27.
27.
Bnecne
Hát míg nem lesznek olyan problémák mint a Destiny 2-nél voltak akkor minden rendben lesz.
25.
25.
Nothing
Nem vagyok az a fajta, aki a technológiák meg a trendek útjában áll, de úgy érzem, ez az egyre inkább hálózatfüggő gaming-dolog nem a jó irány...
24.
24.
#15: Hiába beszélsz 12 évesekről, mert az agyi szinted még azt sem érte el. Yanezt meg feleslegesen szólod le, kit érdekel hogy neked nem futja netre? Az utóbbi tíz évben ez már kötelező és lazán megoldható, ne a korlátozott lehetőségekkel bíró emberekért éljen az ipar. Asszem Kopicnak sem a legjobb netje van, mégsem láttam még ilyen suttyó kommenteket tőle a témában.
Ha nagyon bánt a dolog, add el a jurtát és lépj be a XXI. századba.
23.
23.
delphijos
#15: "nagyobb paraszt vagy te öcsém mint akiket itt a kommentben próbálsz oltani"

Azok után amit az ez utáni kommentben stílusben leműveltél, szerintem nem másokat kéne oltanod. Ha paraszt stílusban irogatsz, akkor gondolod nagyobb súlya lesz a mondandódnak, vagy mi?
21.
21.
kamgecam
#16: Good story bro. Mesélj még.
20.
20.
Sir-Vival
2002 óta állandó netkapcsolatom van. Ma egy mobilhálózatos routerrel bárki bárhol annyiért juthat nethez, mint tv előfizetéshez. Ha ez nem megy akkor a 18k-s játékok sem mennek... Ennyi. Ha a szerver köhhent egyet, de 2(-20-x) perc múlva visszaté, ment akkor a játék.
19.
19.
batnor
#17: Nem lesz, mivel a licenct adó FIA megtiltotta az offline rész teljes meglétét. Amúgy itt egy a teljes elolvasható mi minden kerül tiltásra:
http://playstationcommunity.hu/note/18044
18.
18.
#16: Ne vedd magadra, kétlem hogy bármelyikük oltani akart volna. Viszont azért 2017-ben szerintem furcsa, hogy valakinek nincs semmilyen internetkapcsolata.
17.
17.
Tyebeca
Szerintem a következő javítással érkezik majd az offline mentés is. Százszor nagyobb a hibalehetőség online mentésnél. Pottyanhat a szerver és ott dühöng majd pár százezer játékos a túloldalon. A nyílt bétánál előfordult hogy nekem sem mentett rendesen. A végleges lemezes verzióval eddig nem volt gond. Maradjon is így.
16.
16.
Arsenal4ever
#6: Ahol a PS-t használom nincs netem, ezért is választottam box helyett ezt a konzolt. Kurvára ne kezdj itt magas lóról írogatni, hogy ez kinek meg milyen hibája.....szerinted Neked mákod van mert anyád fizeti. Gondolom. Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan játék van ami állandó netkapcsolatot igényel. Ennél a játéknál erről nem volt szó. Csak két napja. Szóval mutatom milyen magasról szarok rá.....mivel ilyen game-el épeszű ember le se ül játszani. Ha multi kell autósba menj forgalomba baszod. De nem parázok anyád a jogsit is fizetni fogja a netszámla mellett. (nem kell faszagyereket itt játszani mert sárga háttérrel írsz...attól még általánosító paraszt voltál...fogalmad sincs dolgokról) Itt nem arról van szó hogy a multi részhez kell net...nyilván ember de itt a kampány részhez is kell....mi a fasznak? Mindegy....kipróbáltam...hát aki ezzel akar játszani az meg is érdemli hogy fizeti mellé a netszámlát...akkora egy ótvar game lett. Béke veletek! Még jövök ha igazságtalanságot tapasztalok! Csak hogy képben legyen már a 12 év alatti lakosság is aki ide írogat okosba!
15.
15.
Arsenal4ever
#2: nagyobb paraszt vagy te öcsém mint akiket itt a kommentben próbálsz oltani....köptek volna Szilviába...csakhogy a szinteden reagáljak
14.
14.
Kovbaj
#3: Nem szoktam commentelni túl gyakran, de nem hagyhattam ki Ps4 tulaj vagyok egyébként. Rendszeresen látogatom az oldalt, csak nem mindig bejelentkezve. Ki az a Seggeszki akiről szoktatok írogatni? Amúgy ugyan ez a PSN ID-m ,csak kisbetűvel az elején ha nem hiszel nekem. XD
13.
13.
batnor
Illetve amit a hír kihagy, hogy offline esetén nincs mentés sem, mivel csak online ment a játék, hátha ez még valakinek fontos infó.
12.
12.
delphijos
#9: “Szokásos sony fanboy viselkedési forma”

Ez meg egy rossz sztereotípia. A fanatikusok mindenhol ott vannak. Ha most épp esetleg több a PS-es, az pusztán azért van mert többen vannak.
11.
11.
Kalácsképű
#6: Nezd a masik oldalrol. Akkor fogsz jatszani, amikor ok eppen tudjak a szervereket futtatni. Ami nem most van, hogy oszinte legyek. Jelenleg tudok korozgetni egyedul, a progress rogzitese nelkul.
10.
10.
PaprikaJancsi
#9: *van*bántani*még

Két melléütés, és egy szó kihagyás :) ez eddig rekord
6.
6.
Yanez
Ha ez a hír 10 éve jön, az anyjukba küldöm a stúdiót. Ma viszont már szinte hírértéke sincs az ilyennek. Most komolyan, létezik még olyan ember akinek nincs otthon állandó netkapcsolata? Ha igen, az igazan csak az ő hibája.
5.
5.
#4: Válts át csökkentett módból, a kutya se akarja bántani a játékodat.
4.
4.
Blazkowicz
Ez is olyan hír mintha megírnátok az Overwatch-ra, RAinbow Six-re vagy épp a LOL-ra, hogy "internet nélkül nem az igazi". Valóban? Mindenki tudja, jól hogy a multiplayer a lényeg, csak mivel van Forza 7 ami most nem sikerült jól, így ott kell lehúzni a GT Sportot ahol csak lehet... Igaz? Nem számít, jól elleszünk vele. Már most is komoly közösség épült rá, a játékban nagy potenciál van készül a hivatalos weboldal is a versenyekre stb stb. Minden jót! :)
3.
3.
delphijos
#1: Kiváncsi lennék a többi hét kommentre. Gondolom azok is ütnek. :)
2.
2.
Micsoda problémák. A hírt olvasva hat tanyán élő játékos akasztotta fel magát :( minimum
1.
1.
Kovbaj
This is for the players. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...