Battlefield 1 - ingyenessé válik a Nivelle Nights

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 2.
  • Akció
Link másolása
A DICE bejelentette, hogy hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a Battlefield 1 első éjszakai pályája, a Nivelle Nights. A térkép eddig a szezonbérletesek és a legutóbbi DLC vásárlóinak kiváltsága volt.

A DICE bejelentette, hogy november elején minden játékos számára elérhetővé teszi a Battlefield 1 Nivelle Nights című pályáját, és azért nem is kell külön fizetni.

Az észak-franciaországi térkép érdekessége, hogy az éjszakai csatározásból ad egy kis ízelítőt, eddig azonban csak azok tölthették le, akik szezonbérletet váltottak, vagy megvették a They Shall Not Pass kiegészítőt.

Szintén a hónap elején (napra pontos dátumot itt sem kaptunk) jönnek az új Hadműveletek a multiba, az első az Eastern Storm címet viseli, és az In the Name of the Tsar kiegészítő Brusilov Offensive és Red Tide Operations című pályáit gyúrja össze egy kampánnyá.

A Battlefield 1-re még két pályacsomag vár a közeljövőben. A decemberben megjelenő Turning Tidesról itt írtunk részletesebben is, míg a negyedik DLC-ről annyit tudunk mindössze, hogy Apocalypse néven fut, és 2018 elején várható a megjelenése.

6.
6.
gomba56
#5: Lehet pali vagyok, de a Bf4-nél nem vettem meg a prémiumot be is zsebeltem ingyen minden dlc-t, bár nem éreztem igazságosnak azt se. Itt se akartam megvenni, de az új pályák igen tetszenek ezért fél áron beruháztam a prémiumra. Viszont, ha egy napról van szó nem szóltam egy szót se. Nem szoktam prémiumot venni, kivéve a Bf3 és ez.
5.
5.
logic5
#4: Egy mapról van szó, nem mindegyikről... Egyébként meg premium passal meg venni bármit, az PÁLSÁG! Magyarul pali vagy...
4.
4.
gomba56
Ez ez nagyon jó dolog, csak így átverés a prémium pass. Kicsit igazságtalan ez így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...