Jön a Wild West Online Early Access-változata

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Red Dead Redemption 2 előtt egyre több vadnyugati MMO próbál kihasítani egy szeletet a tortából. Első trónkövetelőnk a Wild West Online, amely november közepén lép korai hozzáférésű fázisba PC-n.

Egy kis gyorstalpaló, ha lemaradtál a májusi bejelentésről: a Wild West Online lényegében egy, a Red Dead Redemptionre hajazó MMO, amelyben törvényen kívüliek és becsületes fejvadászok is lehetünk, miközben felfedezzük a nyitott világú vadnyugatot. Kapunk PvE-t és PvP-t is, erőforrásokat gyűjtünk és kincseket keresünk.

A 612 Games bejelentette, hogy a korai hozzáférésű változat november 15-én élesedik (nem a Steamen). Többféle kiadást választhatunk a hivatalos honlapon - a legolcsóbb 30 dollárba kerül. A jelenlegi verzió 100 küldetést és 20 fegyvert tartalmaz.

Vadászhatunk állatokra vagy rosszfiúkra, új cuccokra tehetünk szert és még a lovunkat is fejleszthetjük. Az Early Access Alpha két PvP-módot is tartalmaz: az Artifact Huntot és a Golden Roadot.

Noha a szeptemberi alfateszt alapján úgy tűnt, rengeteg munka vár még a srácokra, a teljes verzió még idén befut majd.

5.
5.
crytek
Multis shit ,de szerencsére lesz nekünk This Land is My Landünk
4.
4.
Ooorky
#3: Kösz a linket, eddig csak a Star Citizen nevű piramisjátékról láttam ilyen videókat :D
3.
3.
szinkron
Ezt mindenkinek a figyelmébe ajánlom:

https://www.youtube.com/watch?v=RDY6z2W-qjQ
2.
2.
PaprikaJancsi
"Noha a szeptemberi alfateszt alapján úgy tűnt, rengeteg munka vár még a srácokra, a teljes verzió még idén befut majd."

Pont ezen gondolkoztam. Nemrég látott videókon még eléggé félkésznek tűnt a cím, de a honlapon lévő novemberi megjelenés elég érdekes. Kétlem, hogy ennyi idő alatt minden ki lett javítva, csak gondolom nem akarták már tovább húzni a fejlesztést.
1.
1.
Ooorky
Csináltak volna egy jó kis spagetti western-re hajazó single player játékot...
Ehelyett egy újabb tucat mmo, vadnyugati köntösben...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...