Az NVIDIA is csatlakozik a Star Wars-őrülethez

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 7.
  • Hardver
Link másolása
Decemberben mutatkozik be az új Star Wars-trilógia második felvonása, aminek apropóján az NVIDIA úgy döntött, piacra dob két Star Wars témájú Titan Xp kártyát. A jedi rend és a sötét oldal előtt tisztelgő kártyák 1200 dollárba kerülnek.

Hivatalosan holnaptól lehet majd az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban előrendelni az NVIDIA frissen bemutatott, limitált példányban gyártott, 1200 dollárba kerülő Titan Xp kártyáit, amelyeket a Star Wars témára húzott fel a cég.

A kétféle változatban kapható kártyákat november 17-től kezdik majd el értékesíteni, a rajongók pedig egy piros és zöld fényárban úszó változat közül választhatnak. Előbbi a birodalmiak, utóbbi pedig a lázadok előtt igyekszik tisztelegni. Az élénken világító színek mellett a kártyák kialakítása is megidézi majd a Star Warsot, az ugyanis a fénykardok formavilágát és profilját igyekszik követni.

Természetesen a VGA képességeire sem lesz panaszunk, hiszen azok a Pascal-alapú GP102 GPU-t kapják meg, amely magjai 1,6 GHz-en fognak pörögni, 12 GB GDDR5X társaságában.

3.
3.
hedzsooo
#2: +1, végre vki, aki érzi az erőt...
2.
2.
Szabby999
Annyit szeretnék hozzátenni a cikkhez, hogy a szóban forgó TitanX kártyák kiadását - a látszattal ellentétben - nem a Star Wars őrület indukálta, hanem az a tény, hogy az új Volta termékek jövő év márciusi megjelenéséig az nVidia szeretne túladni a Pascal GPU készletein. Az 1070 Ti kártyák piacra kerülésének is ez volt az oka. És miután a jelenlegi csúcskártya, az 1080 Ti bevezetése óta ép eszű ember nem vásárolt TitanXp VGA-t, ezért muszáj volt kitalálni hozzá valami extrát, különben az összes készlet rajtuk ragad.
1.
1.
logic5
A fanoknak mindent el lehet adni :D Ebből is látszik :D Majd a Battlefront káttú szépen megy vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...