Az EA búcsút int az évenkénti FIFA-nak?

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 10.
  • Hír
Link másolása
Az EA CEO-ja, Andrew Wilson a Bloombergnek adott interjúban elmondta, eljöhet az a nap, amikor elengedik az évenkénti FIFA- és Madden-megjelenéseket, amit nagy valószínűséggel az online, előfizetésalapú rendszer váltana ki.

Az EA sportjátékait gyakran éri az a kritika, hogy nem tudnak kellő mértékben megújulni, így teljesen felesleges, hogy évente újra és újra bezsebeljük az aktuális epizódot. Érzi ezt a kiadó is, Andrew Wilson, a cég CEO-ja a Bloombergnek adott interjúban ugyanis megszellőztette, hogy eljöhet az a nap, amikor a FIFA, a Madden és az NHL sem követi majd a most jól bevált formulát.

Wilson szerint erre azért még várni kell, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy idővel egy online, előfizetéses modellre váltsanak, ami valami olyasmi lenne, mint a mobilos Madden-játék esetében. Ott is évekkel ezelőtt jelent meg a játék, viszont a mai napig érkeznek rá frissítések, javítások.

14.
14.
Beniciodeltoro
#13: Akkor így jártak, mert a kövi részt nem veszem meg.
Bár ha saját karakterrel lehet majd neki futni egy sztori módnak ,akkor lehet hogy beruháznék rá, de akkor valami másban is kellene villantaniuk valami újat, mert az így még édes kevés lesz.
13.
13.
delphijos
#12: "ezért jó ötletnek tartom hogy update formában oldják meg a dolgot a jövőben, ezért már én se adnék ki 20 rugót a Fifa 19-re"

Lehet hogy félreértelek, de arról szó sincs ez már jövőre így lesz. Szerintem amúg megvan a játékosbázis ( elég nagy eladást produkál az aktuális rész ) eszükbe sem fog jutni ilyesmi... Persze, hangzatos nyilatkozat van, de ebben sokkal több lóvé van.
12.
12.
Beniciodeltoro
#10: Aki a focit szereti az minden évben megveszi, engem ez jobban leköt mint egy GT, vagy F1 játék, én a PES-t és a Fifát is veszem.
A PES elért arra a szintre hogy jövőre nem muszáj megvennem, nagyon jó lett az idei, a Fifának meg kell még idő hogy lássunk némi változást, ezért jó ötletnek tartom hogy update formában oldják meg a dolgot a jövőben, ezért már én se adnék ki 20 rugót a Fifa 19-re.
11.
11.
Heldengeist
#10: Rengeteg ország nem kap lokalizációt. Még feliratot sem, nemhogy szinkront. Most emiatt kihagyni egy játékot hülyeség.
10.
10.
Necreon
Én a 2007-essel játszottam utoljára, azelőtt az 1999-essel. A 2007-essel is csak azért mert volt benne magyar szinkron és úgy poén volt. Amíg azt nem hozzák vissza, márpedig az EA kib@szta a magyar lokalizációt az ablakon az alacsony népességszám miatt pár éve, addig tőlem a fejük tetejére is állhatnak, közelébe se megyek. Ha valahol, itt van igazán értelme a szinkronnak.
9.
9.
GAMEROD
#8: Azt is meg lehet oldani update-el, mert annak semmi értelme hogy tele vannak a polcok 2012-től kezdve az összes fifával, mert úgyis mindenki az újabbat veszi.
8.
8.
Beniciodeltoro
#7: Azért közben volt egy motorcsere, meg ugye jó pár éve még úgy néztek ki a játékosok mint a legók.
Most a grafika fasza, már csak a játékmeneten kellene dolgozni.
7.
7.
GAMEROD
Már vagy 20 éve így kéne csinálni, meglenne egy alap, aztán aki akarja majd frissítgeti. Mindenesetre nekem jobban tetszettek a klasszikus focijátékok amiben volt egy piros meg egy kék csapat és cső. Minek nézzem még játékban is azokat akiket ki nem állhatok...
6.
6.
Blazkowicz
Jó ötletnek tartom az előfizetés alapú ezen sport játékokat. Szerintem mindenki csak jól járna vele, ha igazán jól kitalálnák. A dobozos cumókat meg el is törölhetnék, mert több szemetet termelnek vele évente mint egyes országok, pedig változás nem nagyon van a játékban... Digitális legyen az egész egy előfizetéssel és a cég sem veszt rajta semennyit, ha jól kidolgozzák. :) Ideje lenne egy ilyen nagy mértékű változásnak már.
5.
5.
Beniciodeltoro
Jól is teszik, semmit nem fejlődött a játék.
Ha majd lesznek szemmel látható változások, és nem ilyen alibi csiszolgatások akkor majd érdemes lesz beruházni erre, de amíg nem mozdulnak el a PES irányába addig marad a Fifa 18.
Ideje lenne az egyéni gólörömöket leváltani már a csapat gólörömökre, mert láthatóan az egyéni nem nem passzol a csapathoz, a PES-ben szuperül működik.
Lendületesebb játék, és kontakt kell az új Fifában, nem ez a darabos gépies mozgás.
4.
4.
Norbiii
Két dologra osztanám. Egyrészt olyan szinten semmi baj, ha évente jön, aki akarja és tudja megveszi, aki meg nem akarja, ugyanúgy vehet 2-4 évenként. Azonban más megközelítésben talán érthető lenne, hiszen elkérik a teljes árat, miközben sokszor minimális dolgon változtatnak, és alig van fejlődés! (tegyük hozzá kapunk egy külön játékot Alex Hunterrel)

Egyébként már sokszor filóztam ezen, hogy meddig tudja tartani a lépést az EA, ugye itt a FIFA amit évenként adnak ki, és itt jóval nehezebb újítani, mint pl egy GTA-nál, amit 5-6 évente adnak ki....Igaz már elérthek egy bizonyos szintet, azonban bőven van még mit javítaniuk a fifában.
Mondjuk tojnak is néhány dologra: A Real Madrid van a középpontban, Ronaldo a borítóképen, de Assensio arcát mégsem csinálták élethűre, rá sem lehet ismerni, de a rivális PES-nél, aminél a Barcelona van fókuszban ott meg Assensio élethűbb. Érdekes..
3.
3.
Wolverine
Igen, de az EA-t ismerve biztosan azon lesznek, hogy még így is nagyobbat kaszáljanak, mint eddig az éves megjelenéssel, kevesebb munkával még több lóvét...

Én személy szerint jobban örülnék, ha olyan iramban tudnának haladni mint a 2000-es évek elején évről évre, és akkor maradhatna a jelenlegi formula, de már egy ideje azt érzem ilyen sosem lesz.
2.
2.
Yanez
VÉGRE!!!! Bőven elég lenne a Fifa 3-4 évente, de ez az online előfizetéses cumó nem tűnik valami biztatónak. Még a végén annyi ujítást sem fogunk kapni, mint most évente, és csak az átigazolások meg FUT cuccok fognak pörögni ezerrel. Akkor inkább az évenkénti kín, bár azt mondom jöhet az új formula, mert amit nem próbáltam ki/meg, arra nem mondom, hogy trágya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...