Jön a karaktercsere a Final Fantasy XV-be

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 2.
  • Hír
Link másolása
Még az Episode Ignis előtt befut az az ingyenes frissítés a Final Fantasy XV-höz, amely lehetővé teszi, hogy szabadon váltsunk a játék főszereplői között. Mozgásban is megmutatjuk az új fícsört.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a Final Fantasy XV, a Square Enix pedig nem töltötte tétlenül az elmúlt időszakot. Folyamatosan érkeztek a DLC-k és az ingyenes frissítések a játékhoz, és miközben a decemberi újdonságokra várunk, a készítők már megerősítették, hogy 2018-ban is folytatják a fejlesztést.

De térjünk vissza a decemberhez! A hónap szenzációja az Episode Ignis DLC, azonban a december 13-i megjelenés előtt még kapunk egy ingyenes frissítést, amely bevezeti a karaktercsere lehetőségét a játékban. Ezzel bármikor válthatunk a játék főszereplői között, így nem muszáj Noctisszal játszanunk - Gladio, Prompto és Ignis úgy harcol majd, ahogy a DLC-jében is.

Az első videó ezt a fícsört mutatja be, de ne feledkezzünk meg az új sztorikiegészítőről sem - erről is kaptunk most két előzetest. Az egyik az Episode Ignis első perceibe nyújt betekintést, míg a másik Ignis és Noctis összecsapását örökíti meg nekünk.

5.
5.
Zisten
#4: Mert nem gondolkozol üzletileg.
Valamivel el kell adni majd azt a Season Pass 2-t! ;)
4.
4.
#3: Azért eddig nem mennék el, de azt nagyon sajnálom, hogy a sztori javítása/bővítése helyett a zenélő DJ kard meg a hozzá hasonló marhaságok élveznek elsőbbséget.
3.
3.
Winter
2.
2.
Jézusom! És én anno 24k-ért megvettem... Azon gondolkodom, hogy van-e még a játéknak olyan része, amit nem alakítottak át teljesen. Ja igen, a szar történet, ahhoz még nem nyúltak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...