Launch traileren az Okami HD

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 13.
  • Videó
Link másolása
Az Okami időtlenségét jól mutatja, hogy a japán sumi-e festményeket időző látvány még a mai napig is megállja a helyét. A Capcom szinte csak a felbontást kellett felhúznia, így a játék a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re is megjelenhetett.

Az Okami HD-ban a shinto vallás napistennőjét, Amaterasut irányítjuk, aki egy fehér farkas formájában szállt le a földre. A lény számos isteni fegyverrel szállhat szembe az ellenséggel, feladata az, hogy megtisztítsa a birodalmat a nyolcfejű Orochi démon átkától.

Az Okami 2006-ban jelent meg PS2-exkluzívként, ám hiába a remek kritikai fogadtatás, a játékosok valamiért tartottak az egyedi látvánnyal operáló címtől, alig 300 ezer kópia fogyott belőle. Két évvel később Wii-n is napvilágot látott a játék - a portot a Ready at Dawn készítette -, majd 2012-ben PS3-ra jött ki a HD-verzió.

Eddig a percig 1 millió példány talált gazdára az Okamiból, de most még nagyobb közönséghez is eljuthat a játék. Megható kalandról van szó, ami mindenképp megérdemli a figyelmünket.

Az Okami HD már elérhető PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...