Little Devil Inside - túlélés a sivatagban

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Neostream Interactive egy érdekes túlélőjátékon dolgozik. A Little Devil Inside-ban egy szörnyekkel teli sivatagban kell boldogulnunk, a felfedezés mellett számos fő- és mellékküldetést teljesíthetünk.

A Little Devil Inside túlélő RPG-jére még 2015-ben adtak össze a játékosok 306 ezer ausztrál dollárt. A Neostream csapatánál azóta is lázas munka folyt, de a megjelenésre még legalább egy évet kell várnunk. Így néz ki a jelenlegi build:

A játék a világ felfedezéséről és a szörnyekkel vívott harcról szól, mindeközben feljegyzéseket készítünk a saját egyetemünk számára a tapasztalatainkról. A terep eléggé változatos, egészen a tengerig bejárhatjuk a térképet, amelynek mérete a Borderlands világához hasonlít.

A sivatagban nehéz az élet. Vizet gyűjtünk a kaktuszokból, szamárháton utazunk és közben banditákkal és más lényekkel találkozunk. A Little Devil Inside nagyjából 100 órás játékidővel bír - ebből 20 óra a csak a főküldetés, a további 80-at tesznek ki a mellékes feladatok.

A játék várhatóan 2018 végén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
markoci555
Nekem minden tetszik benne a videó alapján
és végre tényleg túlélős dolgot kapunk, a sivatag az igazán kíméletlen túlélős hely, nem az erdők vagy zombis városok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...