Az Originen is érhetőek a régi Mass Effectek DLC-i

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 3.
  • Letöltés
Link másolása
A rajongók sokáig könyörögtek az EA-nek, hogy az Originre is kerüljenek fel a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 DLC-i - szerencsére ez a nap is eljött! Sajnos külön nem lehet őket megvásárolni, csak bundle-ben, de ez is valami.

Az EA végül engedett a rajongói nyomásnak, így már végre az Originen is beszerezhetőek a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 kiegészítői. Korábban nem volt könnyű feladat megvásárolni a DLC-ket, lévén ez csak a BioWare boltjában, BioWare-pontok használatával történhetett meg.

Üröm az örömben, hogy egyetlen DLC-t sem tudsz külön megvásárolni, kizárólag borsos árú csomagokban érheted el őket: a Mass Effect 2 bundle 25 dollárt, a Mass Effect 3 bundle 55 dollárt kóstál. Egyikük sem tartalmazza az alapjátékokat, de ezeket már bizonyára minden rajongó beszerezte korábban.

Cserében minden single és multis kiegészítőt megkapsz, sőt néhány extra is üti a markunkat: betétzenék, digitális művészeti albumok, képregények és hasonló finomságok várnak a csomagokban.

Ha inkább külön vásárolnád meg az egyes bővítményeket, még mindig a BioWare saját boltja a legjobb választás.

8.
8.
adamsfamily
Pár éve megvettem a Deluxe kiadást akciósan originen,a nagy extra az volt,hogy volt benne pár multi dlc és a prothean kiegészítő.2500 ft volt a játék,a kiegészítők hozzá pedig akkor kerültek 15 ezerbe összesen.
Hamarosan talán eljön az idő,hogy az EA észrevegye magát és üzletpolitikát váltson.
7.
7.
KőbányaKispest
Azt se tartom teljesen normálisnak, aki kiad 55 dollárt, egy kb 6-7 óra dlc.ért időért, meg pár fegyverért/armoért. Mindezt, egy 5 meg 7 éves játékért.

Szemét vicc. Rég ingyen kéne hozzávágni mindenki után.
6.
6.
hedzsooo
#1: Az egész 1 nagy vicc, kérlek ^^
5.
5.
hedzsooo
#4: +1 Az is rendes tőlük, h ennyi évvel a megjelenések után méltóztatnak ezt lehetővé tenni nekünk. Micsoda szívesség a részükről, még a szemeim is majdnem könnybe lábadtak miattuk, az őszinte kedvességüktől...
4.
4.
user101
Igazán dicséretes, hogy az EA mindent megtesz, hogy a világ legutáltabb játékokkal foglalkozó kiadója legyen... :)
3.
3.
zsocc-nrg
Jobb később mint soha. Mellesleg a Dragon Age 2 dlc-k is elérhetővé váltak.
2.
2.
Shannaro
Én azért nagyon éreztem a játékon, hogy ha nem lennének a DLC-k, akkor elég hiányosnak tartanám. Nem szeretem ezt a divatot, hogy "vágjunk ki amit lehet és adjuk el letölthető tartalomként"
1.
1.
Necreon
Jobb mint a semmi, de azért kivárták a rohadékok az akciók végét. De így legalább nem 0% esély van a leárazásukra.

Őszintén szólva jobban megéri a 25 euró az ME2 DLC-kre mint 20 az Andromeda-ra, de az 55 viccnek is rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...