Az UbiSoft ki akarja ütni az EA-t

  • Írta: Daks
  • 2006. október 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Az UbiSoft korábban nemet mondott az Electronic Arts felvásárlási ajánlatára, most pedig egyenesen ki akarja őt ütni a nyeregből.
Az UbiSoft korábban nemet mondott az Electronic Arts felvásárlási ajánlatára, most pedig egyenesen ki akarja őt ütni a nyeregből.


Laurent Detoc, a vállalat észak-amerikai igazgatója a Reuters-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy "az UbiSoft szeretné megőrizni függetlenségét, így nem adja el magát az EA-nek, sőt ki akarja őt ütni a nyeregből". Az Ubi az USA-ban az ötödik legnagyobb kiadó, a világranglistán a negyedik helyet foglalja el, jelenlegi terve pedig a top 3-ba való kerülés. A Red Steel és a Rayman előzetesünkben már beszámoltunk róla, hogy az Ubi a Nintendo Wii-ben látja a jövőt, így erre most keményen rá is fog gyúrni. A Reuters interjúban Laurent barátunk elárulta, hogy az EA legyőzésére a Wii-t hívják segítségül, vagyis minél több exkluzív játékot szeretnének készíteni a furcsa-kontrolleres konzolhoz, ezzel erősítve piaci helyzetüket.
23.
23.
Madd Dogg
valaki mondja már el, miről szól a Splinter Cell. Úgy összességében miféle játék, eszik e vagy basszák?

köszi
22.
22.
Madd Dogg
Az EA nem fejleszt külön játékokat, mivel lassan már egy szövetkezet, mint a General Motors. Mégsem azt mondják hogy GM Astra vagy Vectra, Hanem Opel Vectra. Az hogy nem minden csúcs a sportjátékok terén, nem csak az ő hibájuk. Amúgy leszarom, én kimegyek a pályára, és ott focizok a haverokkal, nem kell hozzá Pc. Elhiszem, hogy jók az UBI kalandjátékok, de az EA nem is csinál olyanokat, így nincs összehasonlítási alap. Viszont az Nfs a kategória királya. Mint a Splinter Cell az Ubinál. Szóval jobb az egészséges verseny és fennmaradás, mint hogy itt izéltek, hogy úgyis megszűnik az EA. olyan nincs. Ez egy óriási cég. Hosszú évek szarakodására lenne szükség, És szerintem, nem hagynák, ha arra kerülne sor...
21.
21.
Necros
Az Ubi sokkal igényesebb/jobb játékokat csinál, remélem, minél több pénzük lesz és meg tudnak venni pár olyan címet, ami a jelenlegi kiadóval (EA vagy Eidos) halálra van ítélve (értsd: szart hoznak ki a folytatásból). Ilyenek pl.: a System Shock, Deus Ex, Thief játékok folytatásának a jogai. Az Ubi-nál sokkal jobb kézben lennének.
20.
20.
Alhun
Elsőre viccesnek tűnik a hír, de ha az ember komolyan belegondol, az Ubi nagyon be fog erősíteni a Wii-vel. Hogy miért is? Mert nemhiszem, hogy a nintendo fejlesztői abbahadják a Wii fejlesztését, lehet hogy pár év múlva már Wii2-vel fogják nyomni az emberek, és az se kizárt, hogy mesteri grafikája lessz annak is. És ha az Ubi erre erősít, akkor előnyben lehet a jövőben ezen a téren
19.
19.
wasaby44
davee: én qrvára leszarom a sportjátékokat csináld eredetibe hehe

amugymeg NFS ratyi mást már nem tudnak kitalálni hozzá ugyhogy szopppaccssss.................
18.
18.
General Thomas
fogadásokat mikortól lehet kötni? :D
17.
17.
Adam9212
érdekesnek ígérkezik, melyik fog nyerni? :D
16.
16.
FNorberto
Az EA-t csak a pénz érdekli és más semmi!Nem mondom hogy az Ubi-t nem érdekli a pénz,de ők tényleg a játékosra gondolnak, az ea meg csak a haszonra!Az Ubi az egy minőség!A ea meg nem mer újítani szinte sehol!Most nézzétek meg a splinter cell 4-et! ,180 fokos fordulat!Ilyet az ea mikor csinál? ők csak a technikára gyúrnak de arra se nagyon!
15.
15.
dr3l
14.
14.
General Thomas
nincs mivel az Ubi Soft nem autóversenyeket csinál. Inkább a TPS/kalandra gyúr és ott ők a legjobbak: Beyond Good & Evil, POP sorozat,Splintel Cell sorozat az Assasin's Creed készül pedig.

az EA-nak a fő jellemzője az hogy ne igazán dolgozik saját találmányon: sprotjátékokhoz nem kel lnayg fantázia, úgyanúgy mitn a filmadaptációkhoz, pl. Harry Potter. Nem mondom hogy nem csinált jój játékot az EA, de az Ubi sokkal jobb.
12.
12.
Madd Dogg
ja, és valaki mondjon nekem egy olyan Ubi autóversenyes játékot, mint az EA-nek az Nfs. Ha van, írjátok ide. Komolyan, ki a akarom próbálni!
11.
11.
Madd Dogg
Attól hogy az Ubi kabbejet mutogat, senki sem fog megszűnni. ez olyan, mintha a GM akarná felvásárolni a Toyotát. A toyota nemet mondana, de a GM akkor sem szűnne meg. Mert miért is?

10.
10.
majoros25
Ez olyan gyurcsány orbán vita lenne a politikát ne hozzuk ide csak példa volt szerintem :)
9.
9.
majoros25
Mind a két cég ugyan olyan jó játékokat csinál fejleszt prince, NFS miért ne lehete ezt a két céget egyberakni és mindenkinek meglenne a saját eddig megszokott játéka a NFs folytatódna a prince és más a sportjátékok is szóval hawy buli lenne szerintem bírom mind a kettő céget naon állat játékokat ad ki és nem szertném ha valamelyik megszünne szerintem:( :)
8.
8.
Madd Dogg
most nézem... ez a Rayman... ez nagyon gáz! egy gagyiság. Bazz nyuszival utoljára 10éve játszottam valami rabbitsban vagy mi volt....
7.
7.
machintos
én nem birom az ea-t.felvásárol mindent azt kihoz belöle vmit de nem mindig igényes game-t.pl:a hoki,kosár játékok,stb.

az ubi viszont mindig profi gamekkel rukkol elö ezér sokkal jobban inkább ubi mint ea(pop,sprintell cell)szall hajjrrááá UBISOFT!!!
6.
6.
Madd Dogg
szerintem a wii egy nagy 0. béna húzás sereghajtóra erősíteni... de az ubi sem egy nagy szám, úgy őszintén megvallva... :((( legjobb a Sierra és az EA. nyugi, oylan nincs, hogy nem lesz EA. a fél világ a kezükben van... :DD
5.
5.
Schmile
Szerintem kockázatos húzás a Wii-től remélni a top 3-ba való bekerülést, de majd meglátjuk...
4.
4.
Halfer
Kiütéssel nyert a piros sarokban, az UBISOFT! :)
3.
3.
FNorberto
Nyomjad Ubi!!!!!!!Az játékai sztem sokkal jobbak!!!!
2.
2.
dr3l
U-bi-soft! U-bi-soft!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...