Fallout 4 - ingyenes hétvégék PC-n és Xbox One-on

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Akció
A Bethesda jóvoltából a két platform tulajdonosai ingyen kipróbálhatják a posztapokaliptikus szerepjátékot. A sort az Xbox One-osok nyitják ezen a hétvégén, majd a jövő héten a számítógépes verziót nyüstölhetjük.

Mától egészen vasárnapig minden Xbox Live Gold-előfizető lecsaphat a Fallout 4-re, míg február 1-4. között a PC-seken a sor. Az ingyenes időszakok alatt az alapjáték és a DLC-k is jelentős kedvezményekkel vásárolhatóak meg.

A Fallout 4 sztenderd kiadása 33, a Game of the Year Edition 40 százalékkal olcsóbb, míg a szezonbérletet jelenleg féláron vesztegetik. Ha külön szeretnéd megvenni a bővítményeket, akkor biztos örülni fogsz annak, hogy darabonként 40 százalékkal ment le az áruk.

Természetesen minden elért eredményedet továbbviheted a teljes verzióba.

1.
Heldengeist
Na most örülök csak igazán, hogy eddig kihagytam. Nemcsak hogy beigazolta minden aggodalmam, de még rá is tett egy lapáttal. Ez pontosan annyit ér, amennyiért ezen a hétvégén játszani lehet. Az a 8.5, amit itt kapott, több volt, mint nagyvonalú. Közelebb állna a valósághoz, ha elfeleznénk azt a számot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...