Vadiúj SWAT-játékra gyűjtenek

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenhárom év óta nem kaptunk új SWAT-játékot, ezt szeretné orvosolni a SwatNG_Team csapata. A srácok egy régivonalas taktikai shootert készítenek SWATNG címmel, a Kickstarter-kampány már kezdetét vette.

Hiába várjuk a SWAT 4 folytatását 2005 óta, eddig még senki nem látott fantáziáját a projektben. Az olasz SwatNG_Team szerencsére igen, ezért elindították a SWATNG Kickstarter-kampányát, amely keretében 35 ezer eurót szeretnének összekalapozni a játékra.

Egy taktikai rendőrszimulátorral van dolgunk, amely elsősorban a régi Rainbow Sixekből és SWAT-játékokból merít. Különféle bevetéseket kell teljesítenünk a játékban, mi dolgozzuk ki a behatolás tervét és még csapatunk felszerelését is összeállíthatjuk. A cél az, hogy a lehető legkisebb veszteséget könyveljük el a nap végén.

Túszmentés és a bűnözők letartóztatása lesz a fő feladatunk, a lehető legkevesebb ölés mellett. A játékosok tíz SWAT-tisztet irányítanak, egy misszióra négyet vihetünk magunkkal. A csapat menedzselésén nagy hangsúly lesz, rendőreinket pedig külső nézetből is irányíthatjuk.

Ha a pénz összejön a SWATNG-re, 2018 decemberében már lecsaphatunk rá PC-n.

10.
10.
Ooorky
#8: Pont azt írják, hogy kész az "ai" már csak össze kell házasítani a használni kívánt engine-nel (wtf)...
Szimpla kickscammer, virít róla.

+a Swat jogai az Activision-nél vannak, elég egyértelmű, hogy mi történne ha valami csoda folytán összejönne a pénz a projektre és meg akarnák jelentetni az asset flip-jüket...
8.
8.
markoci555
nem nagyon néztem végig, de ők is írták, egy fasza AI ami kell ide, a többi a képek alapján már elég "kész" állapotban van
már csak az a kérdés bíznak-e benne az emberek annyira hogy adjanak pénzt nekik
7.
7.
Kaslerka
és visszakapjuk a raven shildből jól ismert görgővel ajtó nyitás lehetőségét is.
6.
6.
Kaslerka
Az nem igaz, hogy nem látott senki benne fantáziát, mert idén elméletileg a "Ready or not" megjelenik!
https://www.youtube.com/watch?v=Gd139Nin33M
5.
5.
GAMEROD
A Swat3 és Swat 4 örökzöldek. Jó lenne ha nem a trendet követnék, hanem kihoznának egy normális megfontolt, taktikázós, megtervezhető akcióval spékelt realisztikus kommandós játékot.
4.
4.
Hogy nekem mekkora durva volt a sok Doom, Quake és Duke Nukem 3D után a Rainbow Six... Bementem az ajtón, mint az állat, aztán halott is voltam :) Lényegében újra kellett tanulnom játszani, de tetszett.

Úgy látszik, hogy ez az egy golyót kapsz és meghalsz dolog ugyanúgy kickstarterre kell, hogy menjen, mint a régi vágású RPG-k. És ilyenkor örülök, hogy van ez a lehetőség, hiszen az évtized legjobb RPG játékai enélkül a crowdfunding dolog nélkül el sem készülhettek volna.

Szerintem amúgy konkrétan ez a játékipar jövője. A játékgyáros kiadók már nem kockáztatnak és olyan fasza címeket tesznek le, amik mindenkinek tetszenek, de közben meg senkinek sem. De ez ennyi pénzért és ezzel a lootbox vs. mikrotranzakció hozzáállással sehogyan sem fog örökre menni. Akkor inkább fizessek előre be egy dizájnra és utána kapjak jó játékot, á lá Divinity OS1 és 2.
3.
3.
Ooorky
3 random gyökér indít egy random kickstarter-t, úgy, hogy még egy normális weboldal-t sem tudnak összehozni önerőből...
Ezek a reward-ok is: 500$-ért adnak 30 Steam kulcsot. Mi a francot kezdene bárki 30 kulccsal? Meg valódi térkép a küldetésekről. Gondolom a legjobb fénymásolóval készítve amit ki tudtak bérelni :D

Tökéletes Kickstarter Crap epizód szereplő lehetne ez a "projekt".
2.
2.
KGabesz86
Baromi jó lenne egy ilyen, csak írjanak hozzá normális AI-t. Mert a Swat 4-ben borzalmas volt,
1.
1.
Necreon
Nagy reményeket fűzök hozzá már is, miután a SIEGE development hell-ből egy micropay CS klónná vedlett át egy remek singleplayer "úgymond" reális kommandós játékból ami lett volna eredetileg. De a SWAT4 verhetetlen e téren a mai napig, csak ugye az idő vasfoga...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...