Soul Calibur VI - Nightmare-től rémálmod lesz

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 4.
  • Videó
Link másolása
Nightmare-t már nem kell bemutatni a Soul Calibur rajongóinak, lévén egy visszatérő karakterről van szó, aki nem épp a finom módszereiről híres. A hatodik részre némileg megújult külsővel hódít a fickó, akitől feláll a szőr a hátunkon.

Nightmare már egy veterán karakter, lévén már feltűnt a sorozat első darabjában, az 1997-es Soul Edge-ben is. Szándéka továbbra sem változott: elfoglalni és elpusztítani a Földet, ebben segítségére van elátkozott kardja is.

Az alábbi videóban a producer, Motohiro Okubo mesél Nightmare új inkarnációjáról és látványos harci trükkjeiről.

A Soul Calibur VI még idén megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
ggwp
pc-n Steamre jelenik meg?
3.
3.
medson
sould calibur 1 et anno rongyosra játszottam dreamcast en, a 2 öt meg ps2 ön, és hát kicsit egyet értek Nothing al. Nem értem miért kell bele ez a sok vízuál mintha alapból nem tudnák eléggé "menő" re meg animálni a mozdulatokat. Érdekes az első részeknél az ilyesfajta effektek csak egy bizonyos gombra jöttek elő amikor összegyűjtötted az erőd hogy a következő csapásod bikább legyen. De most már minden hez kell mert attól lesz fasza?
2.
2.
Nothing
Tudom, hogy már uncsi a sok önismétlésem, de mivel szeretem a szériát nehéz megemésztenem ezt a vizuális armageddon-t. Egyszerűen borzalom, hogy SEMMIT sem látni a játékból a túltolt fényeffektek miatt! Lépni nem tudnak a karakterek anélkül, hogy lézershow-t csiholjanak a lábukból...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...