PlayStation 3-ra is lesznek GTA 4-kiegészítések

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei X06 kiállításon tudtuk meg, hogy X360-ra exkluzív kiegészítéseket tölthetünk le majd a GTA4-hez - a legfrissebb hírek szerint mégsem lesz ez olyan egyedi anyag.
Az idei X06 kiállításon tudtuk meg, hogy X360-ra exkluzív kiegészítéseket tölthetünk le majd a GTA4-hez - a legfrissebb hírek szerint mégsem lesz ez olyan egyedi anyag.



"Sor került a Rockstar Games és a Take-Two sokak által és régóta várt „Grand Thef Auto 4”-ével kapcsolatos új részletek ismertetésére is. A Rockstar Games két új epizódot kínál letöltésre, melyek epizódonként több órányi játékidővel toldják meg a már amúgy is magával ragadó és lenyűgöző játékot. Mindkét fejezet exkluzív, kizárólag Xbox 360-on és az Xbox Live-on keresztül lesznek elérhetők. A „Grand Theft Auto 4” az Xbox 360 játékosok számára a játék premierjének első napjától fogva elérhető lesz: a GTA IV az Egyesült Államokban 2007. október 16-án, míg Európában 2007. október 19-én fog megjelenni. (A két letölthető fejezet pontos megjelenési időpontja később kerül bejelentésre)."

Derültek ki a fenti információk szeptember végén, a Microsoft rendezvényén. A minap megtudtuk, hogy a Sony PlayStation 3-gépére írt változathoz is lesznek majd efféle kiegészítések, tehát az X360-exkluzívitást el lehet felejteni. Megjelenés 2007. október 16-án.
4.
4.
ldavid
szerintem meg lesz, és ha unod ne játsz vele, játszál csak a béna klónokkal
3.
3.
ldavid
ismét pesszimista leszek, szerintem PC-re nem kapunk külön részeket
2.
2.
FNorberto
De nem ugyanazok a kiegészitések lesznek a két gépre.Ha valaki GTA fan az most megszívta!
1.
1.
wasaby44
na ettől a beszólástól dobok egy hátast ha nem zavar...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...