Itt az idő sírni egy jót - Crysis műhelytitkok

  • Írta: Daks
  • 2006. október 19.
  • Képek
Link másolása
Már-már a pofátlanság határát súrolja az a 22 darab új kép, melyet a CryTek dobott fel tegnap a netre. Ilyen vizuális orgazmusban még sosem volt részünk!
Már-már a pofátlanság határát súrolja az a 22 darab új kép, melyet a CryTek dobott fel tegnap a netre. Ilyen vizuális orgazmusban még sosem volt részünk! Development screenshotok - kommentár nélkül.

Ugrás a galériához

12.
12.
nimat16
hát sztem nagyobb lesz a gépigénye mint a gothic3 nak.csak példa:az oblivion kitűnően fut a gépemen a gothic meg mediumon is elég sokszor belagzik pedig az obli még szebb is.(sztem egyébként a gothic 3 bűnrossz játék).szóval jobb lesz kezdeni spórolni a szép új gépecskére.na meg karácsonykor még xbox 360-at is akarok venni a gears of war miatt.visszatérve a gearsre.lehet hogy ki lehet hozni ilyet az unreal engine 3.0-ból,sőt szinte biztos de ebben a U.E.3-as játékhullámban még biztos nem lesz szebb játék a crysisnél.talán a gears de teljesen más a látványvilága.majd meglátjuk mi lesz a vége.De mi játékosok csak jól járhtunk!
11.
11.
SnowManTomi
jaj dehogynem elég neki a konfigod gabo... azé ne túlozzatok, szép az lehet de nem kell neki egy nyócvankilencmillió forintos gép... egy 7900gtxen el fog menni lazán...512mb ram:P az jövőre meg lesz 80 szóval... ja meg 2gb és az a procid is jó lesz
10.
10.
FNorberto
Az U3E is képes ilyenre csak az Epic-es fiúk most játékot csinálnak és nem a valóságot másolják:DAmúgy tényleg....erre tényleg nincs szó!Ezt mien jó lenne látni mozgás közben!
9.
9.
wasaby44
nimat16: sztem azért tiltják be az ilyen játékokat (öldöklősöket) dojcsban, mert valaki elszegődne megint hitlernek :D:D:D
8.
8.
SnowManTomi
áááááááá kizárt:D a gépigényét próbálják a legjobbra optimalizálni) és a mostani hivatalos gépigénybe az ajánlott egy szép 7800gtx:D:D meg 2gb rema kellesz kb. hozzá de télleg egyszerűen gyönyörűűűűűűűű!!!!!!
7.
7.
nimat16
1.istendurvabrutálállatkirályságbüntetésbüdöskurvaélet.

2.akármilyen géped van most,ne is gondold hogy jól fog menni rajta ilyen grafikán!

3.szerintetek az unreal 3.0 engine képes ilyenre?(estleg az unreal 4.0 majd 3 év múlva?)

mert sztem a gears of war jobb mint játék jobb csakhát egy kicsit le van maradva vizualitásban ettől.

egyébként a kisasszony németek betiltották.hogy lehetnek enniyire nyámnyila fa*ok.
6.
6.
MadDragon
Jut eszembe: S.T.A.L.K.E.R.-nek illene már megjelenni. Nem értem, mit csinálnak még ennyi ideig vele. Ha már most megjelenne is a játékélményével kéne győznie és nem a grafikájával.
5.
5.
Mast3rmind
wasaby: szted az én GeforceFx 5900XT-émen futni fog? :D
3.
3.
skiz0
de azért kipróbálnád nem? ;)
2.
2.
Bladez
De most komolyan ez kinek kell .D Felkelsz kimész az ajtón és ugyanezt látod:D:D:D:D:D:D
1.
1.
skiz0
aztabüdöskurvaélet... :D

erre nincsen szó... :D

ki sem lehet venni, hogy melyik az igazi, de komolyan...

szinte semmi különbség :O

durvább jóval, mint akár egy animációs film ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...