Ezt a Snoop Dogg-borítót láttuk már valahol

  • Írta: szlav
  • 2018. május 9.
  • Érdekesség
A híres amerikai rapper egy régi Kinect-játék borítóképével reklámozza a legújabb single-jét. A Heavy Hittas kislemez borítója elég egyszerűen lemásolta a 2011-es Rise of Nightmares dobozát.

Úgy tűnik, hogy Snoop Dogg marketingcsapata megpróbálta a könnyebb utat választani. Persze nem egyszerű dolog mindig újabb és újabb artworkökkel előrukkolni, de az ember azt gondolná, hogy a világhírű zenész csapata nem az előző generáció Kinect-játékai közt keres majd inspirációt.

Az "inspiráció" szó pedig elég jóhiszemű ebben az esetben, ugyanis Snoop Dogg legújabb single-jének a képe szinte teljes egészében megegyezik a 2011-ben megjelent Rise of Nightmares borítójával. Látható, hogy a "Heavy Hittas" esetében egy-két tetoválást eltüntettek az ember kezéről, de ezt leszámítva minden megegyezik - még a kézfejből kiálló szegecsek is.

Tovább rondít a helyzeten az is, hogy nagyon úgy néz ki, hogy a rapper teljesen jogtalanul használta fel az ábrát. A USgamer (akik először fedezték fel a turpisságot, ezúton is köszönjük nekik!) felvette a kapcsolatot a játék fejlesztőivel, valamint a Segával. A kiadó csupán annyit nyilatkozott az egésszel kapcsolatban, hogy "megvizsgálják az ügyet", a rövid válaszból tehát tisztán következtethetünk arra, hogy a Sega nem szándékosan adta kölcsön Snoopnak a borító képét.

6.
kastorhun
#4: Vicces vagy.
Itt ez a két kép konkrétan ugyan az.
5.
Nothing
Sok pénzt akarsz keresni?

Röfögj fel valami érthetetlen halandzsát egy szánalmas, zenére csak nyomokban emlékeztető kattogásra, aztán az egészet tuszkold rá egy jobb sorsra érdemes adathordozóra, amire lopj egy hatásvadász borítót (aminek persze semmi köze az egész húgyszagú produktumodhoz), hogy teljes legyen a kép - a barmok meg úgy be fogják szopják az egészet, mintha kötelező lenne, és már mehetsz is a bankba.
4.
Neo1989
Ilyen alapon akkor meg a BioShock Infinite az UC 1-ét. V egy Black Magic nevű klub a Skyrim logóját.
1.
Gykrizsi
Ez azért elég gáz, nem hihették, hogy senkinek nem fog feltűnni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...