Minecraft cross-play - hamarosan Switch-en is

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 13.
  • Letöltés
Link másolása
Cross-play funkciókat fog hozni a Minecraft legújabb frissítése a Nintendo konzoljára. A Switch-ről érkezők így június 21-től együtt játszhatnak a PC-s, Xbox One-os és okostelefonos játékosokkal.

A cross-platform frissítést még 2017 nyarán, az E3 során jelentették be, kezdetben tavaly szeptemberi megjelenési időponttal. A javítást először télre, majd végül júniusra csúsztatták. A késés hátterében valószínűleg a Nintendo új online szolgáltatásának a fejlesztése állt.

A Minecraft egyébként még mindig meghatározó tényezője a játékosvilágnak – mint ahogyan arról korábban mi is írtunk –, az alkotás több mint 144 millió eladott példánnyal büszkélkedhet, ráadásul a legutóbbi adatok alapján decemberben megközelítőleg 74 millió felhasználó lépett be a játékba.

A hivatalos bejelentésből továbbá kiderült, hogy a játék Switch-változata dobozos kiadásban is kapható lesz 29,99 dolláros áron.

3.
3.
frankdelgado
Az kategorikusan. Akkora arcuk van, h maguknak se adnak tüzet. Pedig piacvezetők, gyakorolhatnànak kegyet ☺ a b@szó exek ellenère èn a f@ssz@l tartom egyenlőnek azt a bandàt.
2.
2.
zozo76hun
mi van a sony-val? elbol elzarkozik a cross-platform lehetosegtol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...