PlayStation 4 - rendszerfrissítés érkezett...

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 18.
  • Hardver
Link másolása
...és meglehetősen kevés újdonságot hozott. A legújabb, 5.55-es verziószámmal ellátott frissítés ugyanakkor jótékony hatással lehet a rendszer teljesítményére, tehát minden PS4-tulajnak érdemes mielőbb frissítenie.

A mai naptól új rendszerfrissítés tölthető le a Sony PlayStation 4 konzoljához. Ha PS4-felhasználóként nem kapcsoltuk be a frissítések automatikus letöltését, akkor a Settings menüponthoz navigálva a System Software Update opciónál lehet kiválasztani a frissítés funkciót. Amennyiben a konzolunk nem jut internethez, úgy USB-n keresztül is véghez lehet vinni a frissítést, melyhez az alábbi linken találhattok részletes leírást.

Ugyan a frissítés eltörpül a márciusban kiadott 5.50-es verzióhoz képest, mely többek közt a felhasználói felületen és a szülői felügyelet lehetőségein is változtatott, ám az 5.55-ös rendszerfrissítés telepítése így is ajánlott, hiszen a Sony hivatalos közleménye szerint „javítja a rendszer teljesítményét".

A PS4-es közösség által már régóta követelt felhasználónév-változtatási lehetőségről még mindig nem esett szó, viszont a Sony korábban a PSX-en jelezte, hogy a funkció még idén megérkezik.

115.
115.
Neo1989
112.
112.
frankdelgado
#103: Az hidegen hagy mert azon multizok, nem érdekel a törés. Ps4en amugy is hasznàltjàtékot vennék, ami ugyan az....
111.
111.
LexerTheFirst
110.
110.
LexerTheFirst
Had moderáljanak.. pont eleg látták már
108.
108.
crytek
#107: 4.55 felett nincs még törés azért vár rá mindenki :)
107.
107.
felegyi
A frissítés lényege hogy ne játssz tört géppel, elvileg 5.50-re is van törés már... emellett én is inkább megveszem a játékokat, használtan filléres hobbi.
106.
106.
LexerTheFirst
105.
105.
crytek
#104: Nincs igazad. PS4-et már korábbi firware-el kilőtték...idő kérdése az újabb. Xboxnál meg nyoma ,de még híre sincs a dolognak nagy bánatunkra :(
104.
104.
kexiaxel
Ne ringassátok álomba magatokat azzal, hogy feltörik! :D
Boxnak nagyobb az esélye a windows alap rendszer miatt.
103.
103.
crytek
#102: Xbox One-ra is jöhetne végre valami ,de ott még jele sincs :(
102.
102.
frankdelgado
Feltörik a ps4 et végre? Még az lehet h akkor veszek egyet. Meg akkor màr sufnituningba rakunk bele normàlis hűtést...azt hadd menjen az àncsàrtidhzdlouegykettőgow...
100.
100.
lesik20
Én nékem van egy fasza PC-m van de múlt novemberben vettem egy PS4-et.

Hát izé, mindenki odavan a szingli exluzovokért (Megvan a TLoU, HZD, Persona 5) viszont hiányzik anno az a multi elmeny amit a 360-al megszoktam. Bad Company 2, MW2, Halo 3/Reach.

Nagyon jók a szingli részek, de én szomorúan látom multiban egyedül a battle royale mód a nagy ujdonsag
99.
99.
Ooorky
#98: Figyelembe véve, hogy sokkal több PS-t adtak el, mint X-et ez nem is meglepő...
98.
98.
Bnecne
#97: hát azért több PS-fanboyt láttni xbox hír alatt szóval...
96.
96.
Megmondókapitány
#27: Mivan, nem sikerült a profil váltás te agyoniskolázott :D
81.
81.
Ooorky
#77: Lel. Lusta vagyok visszanézni, de nekem is rémlik az az AC:O blamázs.
80.
80.
cannondale
#7: Tudsz várni?
Akkor minek szólsz hozzá elsőként?
(Azt se bírtad ki)
Nincs Ps4-ed= Nincs GDP-d.
58.
58.
Sandic1994
#49: X360-nál nekem is volt Flash és RGH is (akkor még gyerek voltam, nem volt keresetem, szülők meg nem nagyon akartak pénzt áldozni játékokra, volt kb. 9-10 db., azt gondolták azzal vígan el leszek). A warezolt játékoknál X360-on párszor belefutottam, hogy egy adott ponton kifagyott mindig a játék, és hiába kezdtem újra, amikor elértem ugyanoda, megint az lett a vége ( NFS MW, Bulletstorm, Sims 3, Red Dead Redemption). És a Fifáknál is időnként kifagyott meccs közben. Most az eredeti játékokkal semmi gondom nincs PS4-en. Nekem jobb az eredeti, főleg, hogy már dolgozó emberként ki tudom fizetni. Viszont én is abba a brigádba tartozom, akik nem adnak 20.000 ezreket egy játékért, minden játékról eldöntöm előre, hogy mennyit ér meg nekem, és türelemmel kivárom, amíg le lesz akciózva annyira. Pl. az új God of War 10 ezerért lesz megvéve részemről majd valamikor. De pl. a The Order 1886-nál megvártam, míg lement 4 ezerre.
49.
49.
crytek
#45: Nem olvasok utánna, mert felesleges. Xbox 360at és a ps3at végigwarezoltam semmi ilyen nem volt egy játékban sem.. Ez nem pc ott volt ilyen amikor nem volt teljes a törés.
46.
46.
Darksiders84
#38: Lehet te csinálod jól így spórolva ezáltal nem egy középkategóriás kocsival jársz talán és kőgazdag is vagy.... ami a szarrágóságot illeti valakinek minél több a vagyona általában nem szívesen költekezik mintha húznák a fogát hamár fizetni kell de mindenkinek más a fontos ugyebár. Van ismerősöm akinek csak a kocsi a mindene semmi másra nem költ egy forintot se szinte mert neki az megjelenés de a kiegészítők ruha cipő óra már leszarva a mobilt már meg se említem csak a közel 10 milliós verda szóval szerintem mindenkinek saját döntése mire költi az akármennyi felesleges pénzét.
45.
45.
Sandic1994
#35: Most a kedvedért utánaolvastam. Tehát adott a 4.05-ös (2016-os) szoftver, amiben találtak egy rést (amit ugye a 4.06-ban javítottak is). Magát a rést 2018 januárjában találták meg (vagy legalább is akkor szivárogtatták ki). A rendszer szoftvert ugye nem lehet "visszafrissíteni". Már ahhoz is csoda kellene, hogy olyan PS4-et találj, amin ez a szoftver található (vagyis legalább 1,5 évig nem frissítették). Ráadásul a 2017-től kiadott játékok jó részéhez már a 4.05-ösnél újabb verzió kell, hogy játszhass velük.
Az meg csak inkább álom vagy bizakodás a részedről, hogy hamarosan az új játékok is játszhatóak lesznek tört verzióban, mert már 5.55-nél járunk, azóta elég sok frissítés kijött már, amit nem tudtak feltörni.
Még egy dolog, létezik olyan, hogy a tört verzióba szándékosan bug kerül, amitől vagy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudod végig vinni a játékot, ennek meg te olvass utána (legyőzhetetlen ellenfél, továbbhaladáshoz szükséges eszköz hiányzik a játékból stb.).
22.
22.
zozo76hun
nekem eleg eroteljesen adta a tudtomra a ps hogy frissites jott. ugyanis az isten faszanak sem akart felcsatlakozni a ps network-re addig amig nem frissitettem.
18.
18.
Drazhar
#16: ne etesd a trollt, hagyd rá. igazi fillérbaszó alak, másik fórumon is rendszeresen hangoztatja, hogy igazából minden fejlesztőcég, az összes videójáték iparban dolgozó munkáját annyira tartja, hogy majd ingyen, vagy nagyon max 1$-ért behúzza valamikor a játékokat (persze nagy részükkel sosem játszik)
halál fárasztó az összes friss, aznapi megjelenésnél beírt "hurrá, várjuk bundle-ba" kommentelgetése.
16.
16.
Slik
eleg szanalmas, hogy annyira nem vagy hajlando, hogy ezeket a nagyszeru jatekokat keszito cegeket legalabb egy sales arral tamogasd, hogy a tovabbiakban is tudjanak fejleszteni
kivancsi vagyok mit szolnal, ha a ho vegen nem kapnal fizetest a munkad utan
irogasd csak a listadat... arra van eszed
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...