Exodus from the Earth - Az Utopia City alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Science-Fiction FPS van készülőben az Utopia City fejlesztőinek műhelyében. Az Exodus from the Earthben lesz sok akció, küldetés és egy "B"-kategóriás történet is persze.
Science-Fiction FPS van készülőben az Utopia City fejlesztőinek műhelyében. Az Exodus from the Earthben lesz sok akció, küldetés és egy "B"-kategóriás történet is persze.


Az Exodus from the Earth 2016-ban játszódik, mikor a Nap már olyannyira hatalmasra hízik természetes változása során, hogy az emberek élete veszélyeztetett a Földön - menekülnie kell hát az emberiségnek egy távoli bolygóra, ahol azonban kissé nehézkes volna az élet. Még szerencse, hogy itt van ez az A.X. Corporation, mely egy olyan anyagot fejlesztett ki, mely segítené az emberek alkalmazkodását az idegen környezethez. Ám mi történik akkor, ha ez a cég rossz dolgokra használná fel a vegyi szert és elfoglalná az egész bolygót? Persze, hogy valakinek meg kéne állítania őket! Természetesen ki jöhetne ilyenkor szóba, ha nem mi?

Egyelőre semmi olyat nem tudni a játékról, mely kiemelné őt az átlag futurisztikus FPS-k közül. Lesz sok akció, küldetés és logikai feladvány; a grafika szintén átlagosnak mondható - a bejelentéssel együtt érkezett rengeteg friss kép a játékból és egy ingame videó. Csekkoljátok őket!

Videó letöltése (29,96Mb)

3.
3.
szpiiit
hát..FPS-nek elég gyenge...de amúgy tényleg sok kép jött össze belőle ;)
2.
2.
Halfer
Váó, gratulálok a sok képhez. Nekem tetszik maga az ötlet a játékban, remélem lesz vmi kiemelkedő pontja is (bár biztos azt tették volna akkor közzé először)
1.
1.
hunlord
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...